Zakaz koureni u jidla

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod r.polasek 18. 2. 2007 16:01

Ale můžou, jen se jim nechce odvykat. Je to hnus, zakázat a basta!
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mr.paulie 18. 2. 2007 16:14

Rozumný předpis by IMHO byl zákaz kouření v těch podnicích, kde se podává více než 5 druhů teplých jídel s gramáží >=100g.

Jsem kuřák.
I don't think, I drink.

Všechno, na čem funguju podléhá spotřební dani. Alkohol, tabák, benzín.

O1 2.0 MPI 4x4 - 13,2 l/100km
mr.paulie
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Courten 18. 2. 2007 16:35

r.polasek píše:Ale můžou, jen se jim nechce odvykat. Je to hnus, zakázat a basta!t/quote]
ne, to je normální závislost. proto říkám, že jsou chudáci. ono by se jim chtělo ale prostě nemůžou. slyším to od nich dnes a denně. s těmi svými hláškami o žvýkačkách a nových náplastech ze sebe dělají jen kašpary, ale nemůžou za to
"světlo na konci tunelu může být reflektor protijedoucí lokomotivy"
Courten
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xaero 18. 2. 2007 16:40

Podle mě kdyby měli silnou vůli tak si to odvyknou raz dva ....
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Courten 18. 2. 2007 16:51

xaero píše:Podle mě kdyby měli silnou vůli tak si to odvyknou raz dva ...../quote]
v tom je právě ta návykovost o které nám mohou povědět jen závislí kuřáci, ale řekneš snad alkoholikovi něco podobného? myslím, že je to "totéž". kdyby chtěli, tak polovina národa dávno nekouří a naprosto všichni lidé z mého okolí toho taky nechají.
Courten
Návštěvník

Odeslat příspěvekod r.polasek 18. 2. 2007 17:06

xaero píše:Podle mě kdyby měli silnou vůli tak si to odvyknou raz dva ...../quote]

Přesně. Jen ubožáci bez pevné vůle.
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod crashpc 18. 2. 2007 17:30

jo, a že kouřej tak se sami označkovali :-) kouřil sem (sice ne dlouho) ale když sem zjistil že to žere prachy a že se neovládnu a vyhulim krabku a sem na kusy, tak sem jednoho dne prostě přestal. tejden sem žral hodně žvejky, divně mě svědily dásně, ale v pohodě. alkohol taky prakticky nepiju... nemusim....
za kouření u jídla bych někomu asi urazil ruce ale když s tim neotravujou tak mě to nezajmá.
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 18. 2. 2007 17:31

Weslo píše:ty jsi ale natvrdlý...když budu kouřit crack a foukat ti ho do xichtu v hospodě tak ti to nebude vadit nebo co?to že ty kouříš je mi jedno..ale nevím proč bych to měl dejchat taky..to že jsi ty a ostatní kuřáci slaboši neznamená že na to my ostatní musíme doplácetn/quote]

Kdyz mi bude vadit, ze nekdo v hospode kouri crack, tak pujdu do jine hospody a je. Bud se prizpusobte, nebo prestante furt prskat.
mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 18. 2. 2007 17:39

Jsem nekuřák ale kouření u jídla mi naprosto nevadí.
vaclavbarak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod crashpc 18. 2. 2007 17:39

ano, měly by bejt hospody kde se může normálně kouřit a hospody kde se normálně nesmí kouřit. pak by si každej zalezl do svý "škatulky" a bylo by to v pohodě. pokud by se ale kouřilo na pracovišti nebo v mym autě tak bych toho kuřáka donutil tu cigaretu sežrat. to už ale neni o kouření ale o tom že je to nevychovanej hajzl kterej nebere ohledy.
crashpc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 18. 2. 2007 18:02

já sem teda kuřák, ale absolutně nesnášim když mi někdo kouří při jídle pod nos, takže já bych buď někde zakázal kouření, a nebo každou restauraci rozdělil na kuřáky a nekuřáky, a hotovo
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod Renegade 18. 2. 2007 19:29

Taky sem kurak, stejne jako SuperhollymaN a musim rict, ze kdyz mi nekdo huli pod nos pri jidle, ze me to taky se**.
Renegade
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Courten 18. 2. 2007 19:45

mOus3fr0mh0us3 píše:jine hospody a je. Bud se prizpusobte, nebo prestante furt prskat.

a nechceš níhodou z tý hospy vypadnout ty? :D v pět ráno tě přijdu zastřelit. buď se přispůsob, nebo uteč na kavkaz, jestli se tě to nelíbí.

takový debility to svět neviděl... :roll:

mimochodem, dělám brigádu jako uvaděčka, mj. dávám pozor, aby lidé nekouřili ve foyer. Jednoho jsem napomenula a on na to: "A kde můžu teda jako kouřit?" říkám, že v hlavním sále. a on na to "Tam se mi nechce, tam je hrozně nahulíno!" A šel se vykouřit z podoby před kulturák na mráz. :D

//příspěvky sloučeny. používej edit. ally
Courten
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marz 18. 2. 2007 19:51

Jak jste psali o tom, že nemůžou přestat, tak to není pravda. Oni klidně přestanou, když k tomu mají pádný důvod. Když jim doktor třeba po infarktu řekne, že když přestanou kouřit, tak riziko infarktu sníží o víc než 50% (to jsem si teď vymyslel - jako to číslo), tak přestanou hned.

BTW: Hrozně mi vadí, když se chci najíst a celá hospoda je zahulená. Na oběd bývá sice většinou zákaz, ale já tam nejím jen ve dvanáct. Rozdělit na kuřácké a nekuřácké místnosti.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod crashpc 18. 2. 2007 19:57

Když jim doktor třeba po infarktu řekne, že když přestanou kouřit, tak riziko infarktu sníží o víc než 50% (to jsem si teď vymyslel - jako to číslo), tak přestanou hned.
crashpc
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka