Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
ne, to je normální závislost. proto říkám, že jsou chudáci. ono by se jim chtělo ale prostě nemůžou. slyším to od nich dnes a denně. s těmi svými hláškami o žvýkačkách a nových náplastech ze sebe dělají jen kašpary, ale nemůžou za tor.polasek píše:Ale můžou, jen se jim nechce odvykat. Je to hnus, zakázat a basta!t/quote]
v tom je právě ta návykovost o které nám mohou povědět jen závislí kuřáci, ale řekneš snad alkoholikovi něco podobného? myslím, že je to "totéž". kdyby chtěli, tak polovina národa dávno nekouří a naprosto všichni lidé z mého okolí toho taky nechají.xaero píše:Podle mě kdyby měli silnou vůli tak si to odvyknou raz dva ...../quote]
xaero píše:Podle mě kdyby měli silnou vůli tak si to odvyknou raz dva ...../quote]
Weslo píše:ty jsi ale natvrdlý...když budu kouřit crack a foukat ti ho do xichtu v hospodě tak ti to nebude vadit nebo co?to že ty kouříš je mi jedno..ale nevím proč bych to měl dejchat taky..to že jsi ty a ostatní kuřáci slaboši neznamená že na to my ostatní musíme doplácetn/quote]
mOus3fr0mh0us3 píše:jine hospody a je. Bud se prizpusobte, nebo prestante furt prskat.
Když jim doktor třeba po infarktu řekne, že když přestanou kouřit, tak riziko infarktu sníží o víc než 50% (to jsem si teď vymyslel - jako to číslo), tak přestanou hned.A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků