Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
mOus3fr0mh0us3 píše:iwigirl: ja mluvil o koureni na zastavkach, nikoli v tramvaji ; ) Klidne si mej na zastavce aligatora na voditku, kdyz se budu bat, tak si proste nebudu stoupat vedle tebe : )
bungo: Pokud chces navstevovat kluby/restaurace, kde se kouri, tak se s tim holt budes muset smitit, takova jsou pravidla a pokud se ti to nelibi, tak te nikdo nenuti, abys tam chodil. Na zastavce, kolem ktere projede za minutu nekolik desitek aut, vypoustejicich do vzdychu spoustu vyfukovych plynu a spalin te kour z jedne cigarety fakt ohrozuje... Je zajimavy, ze nez se zacalo o tomhle diskutovat v mediich, tak takovi radikalni nekuraci temer neexistovali. Jinak policajti ti urcite podekujou, kdyz je budes kazdou chvili otravovat s udanima na kuraky na zastavkach, myslim, ze maji dulezitejsi veci na praci. (Me videli kourit na zastavce u z nekolikrat a nikdy mi nerekli ani slovo)
mOus3fr0mh0us3 píše:Hmm... 5ti sekundovy pruchod dymem... Skutecne velice nebezpecna zalezitost... Uprimne receno, divim se, ze jsem jeste nazivu : ))
mOus3fr0mh0us3 píše:Hmm... 5ti sekundovy pruchod dymem... Skutecne velice nebezpecna zalezitost... Uprimne receno, divim se, ze jsem jeste nazivu : ))
mOus3fr0mh0us3 píše:Paneboze, kdyz vam tolik vadi koureni na zastavce, to je takovej problem par metru poodstoupit ? V restauraci to vubec nechapu, kdyz vam to vadi, tak si treba sedte doma na zadku, nebo chodte do vasich nekurackych podniku.
MartinT píše:Mimochodem: kuraci na zastavce maji oblibenou vychytavku - "odejdou" kourit asi tak 2 metry za hranici zastavky, ale vzdycky proti vetru, takze ostatnum zprijmenuji cekani a autobus dale.
mOus3fr0mh0us3 píše:Jenomze zakaz koureni v restauracich neplati, a pokud nebude dan zaonem, tak ani platit nebude, protoze majitele to samzorjeme nezakazou. Takze znovu; pokud se vam to nelibi, chodte si do vasich (nekurackych) podniku nebo si sedte doma.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků