Zakaz koureni u jidla

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod maty1976 7. 9. 2006 14:39

Rozumné (I když já to mám úplně postavený na hlavu, protože prostě já se chci koukat na kuřačky. Ale pokud kouřím sám, tak je to většinou právě v nějaké restauraci nebo jiném podniku, anebo někde při čekání na dopravní prostředek atp.)
maty1976
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bungo 7. 9. 2006 18:11

mOus3fr0mh0us3 píše:iwigirl: ja mluvil o koureni na zastavkach, nikoli v tramvaji ; ) Klidne si mej na zastavce aligatora na voditku, kdyz se budu bat, tak si proste nebudu stoupat vedle tebe : )

bungo: Pokud chces navstevovat kluby/restaurace, kde se kouri, tak se s tim holt budes muset smitit, takova jsou pravidla a pokud se ti to nelibi, tak te nikdo nenuti, abys tam chodil. Na zastavce, kolem ktere projede za minutu nekolik desitek aut, vypoustejicich do vzdychu spoustu vyfukovych plynu a spalin te kour z jedne cigarety fakt ohrozuje... Je zajimavy, ze nez se zacalo o tomhle diskutovat v mediich, tak takovi radikalni nekuraci temer neexistovali. Jinak policajti ti urcite podekujou, kdyz je budes kazdou chvili otravovat s udanima na kuraky na zastavkach, myslim, ze maji dulezitejsi veci na praci. (Me videli kourit na zastavce u z nekolikrat a nikdy mi nerekli ani slovo)

mouse, predstav si, ze na zastavce stoji 100 lidi a 10 z nich maji aligatora a cekaji na jinou tramvaj. Chte nechte pak mezi nima musis projit, kdyz prijede ta tva... Koureni na zastavce je bezohlednost, neminim ustoupit. A policii platim i ja ze svych dani, a pokud si urcim za prioritu at stihaji kuraky na zastavkach, klidne je budu volat. (BTW jeste jsem to neudelal - mam i urcite hranice tolerance se skripejicima zubama, ale az uvidim na zastavce skupinu malych deti a vykurujiciho hnupa - nebudu vahat.)
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 7. 9. 2006 19:31

Jo, az tam bude skupina malych deti s cigaretama v hube a flaskou piva v ruce, nezavaham!! :-D

Ty decka jsou dneska fakt leckdy horsi. Kouri to jak "cela pauza" dohromady. A kdyz je zkusis odehnat, poslou te do pr**le, zavolas cajty, se smichem utecou. Vi, ze se jim nemuze nic stat. Co pak delat s tema?
Hello losers, bite my shiny metal ass.
Whoever wins... We lose
Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™ :-)
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 7. 9. 2006 20:48

Hmm... 5ti sekundovy pruchod dymem... Skutecne velice nebezpecna zalezitost... Uprimne receno, divim se, ze jsem jeste nazivu : ))
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 7. 9. 2006 20:53

mOus3fr0mh0us3 píše:Hmm... 5ti sekundovy pruchod dymem... Skutecne velice nebezpecna zalezitost... Uprimne receno, divim se, ze jsem jeste nazivu : ))

Cigareta je pro kuraka min nebezpecna nez pro okoli :-)
U jidla to taky nemam rad, ale jinak i jako zaprisahly nekurak relativne souhlasim s tim, ze na otevrene zastavce si kdyztak stoupnu jinam. Kdyz je tam ale vic lidi, mel by to udelat ten kurak.
Hello losers, bite my shiny metal ass.
Whoever wins... We lose
Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™ :-)
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Deleted user 8. 9. 2006 00:42

mOus3fr0mh0us3 píše:Hmm... 5ti sekundovy pruchod dymem... Skutecne velice nebezpecna zalezitost... Uprimne receno, divim se, ze jsem jeste nazivu : ))

Nejde přece o nebezpečí - tabákový kouř je prostě nepříjemný - nekuřáci ho mnohem citlivěji vnímají; nemluvě o tom, že ti načichne oblečení, vlasy... BTW> 5 sekund je na průchod už docela dlouhá doba...
Když tohle je přesně ten extrémní postoj - jak může kuřák chtít po nekuřákovi, aby byl tolerantní, když on sám není? Co dáš, to dostaneš - to by mělo být hlavním pravidlem. Jiné východisko nevidím.

Odeslat příspěvekod MartinT 11. 9. 2006 15:18

mOus3fr0mh0us3 píše:Paneboze, kdyz vam tolik vadi koureni na zastavce, to je takovej problem par metru poodstoupit ? V restauraci to vubec nechapu, kdyz vam to vadi, tak si treba sedte doma na zadku, nebo chodte do vasich nekurackych podniku.

No a to je ta zasadni vec - kdo je pricinou a kdo je postizeny. Proc by nekurak, klidne stojici na zastavce a nikomu nevadici mel po prichodu kuraka kamsi poodchazet ? (Tam zase prijde jiny kurak, takze bude muse poodejit jste dal ...). Proste kazda legrace neco stoji a dneska koureni obnasi mimo ceny cigret jeste i dalsi veci, jako napriklad ruzna omezeni. Mohu parafrazovat: kdyz nekomu vadi zakaz koureni v restauraci, at si sedi doma na zadku a nikam nechodi.

Mimochodem: kuraci na zastavce maji oblibenou vychytavku - "odejdou" kourit asi tak 2 metry za hranici zastavky, ale vzdycky proti vetru, takze ostatnim zprijemnuji cekani a autobus dale. :wink:
Naposledy upravil MartinT dne 19. 9. 2006 16:45, celkově upraveno 1
MartinT
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bungo 13. 9. 2006 23:11

MartinT píše:Mimochodem: kuraci na zastavce maji oblibenou vychytavku - "odejdou" kourit asi tak 2 metry za hranici zastavky, ale vzdycky proti vetru, takze ostatnum zprijmenuji cekani a autobus dale. :wink:

Takove bych liskal...
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Weslo 14. 9. 2006 14:51

já bych kouření v restauracích hospodách a vlastně ve všech veřejně přístupných budovách zakázal s tím že když kuřáci a majitel budovy chce může udělat UZAVŘENOU kuřárnu...vůbec nevím proč bych tahle sra*ky měl dejchat
Weslo RepRezent® vegetarián a odpůrce týrání zvířat ©
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 14. 9. 2006 14:55

Jenomze zakaz koureni v restauracich neplati, a pokud nebude dan zaonem, tak ani platit nebude, protoze majitele to samzorjeme nezakazou. Takze znovu; pokud se vam to nelibi, chodte si do vasich (nekurackych) podniku nebo si sedte doma.
mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Weslo 15. 9. 2006 09:06

mOus3fr0mh0us3 píše:Jenomze zakaz koureni v restauracich neplati, a pokud nebude dan zaonem, tak ani platit nebude, protoze majitele to samzorjeme nezakazou. Takze znovu; pokud se vam to nelibi, chodte si do vasich (nekurackych) podniku nebo si sedte doma.

ty jsi ale natvrdlý...když budu kouřit crack a foukat ti ho do xichtu v hospodě tak ti to nebude vadit nebo co?to že ty kouříš je mi jedno..ale nevím proč bych to měl dejchat taky..to že jsi ty a ostatní kuřáci slaboši neznamená že na to my ostatní musíme doplácet
Weslo RepRezent® vegetarián a odpůrce týrání zvířat ©
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 15. 9. 2006 09:08

toto je prostě jasná známka omezenosti a bezohlednosti... Weslo, nevymluvíš mu to...
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Michal P 15. 9. 2006 09:59

V létě jsme byly v jižních čechách se známými na dovolené a narazily jsme třeba na restauraci která měla 3 sály každej zhruba pro 20 lidí. Byl všední den poledne v každé z místnosí seděli 2 - 5 lidí - kuřáků. Zeptali jsme se kde se mi nekuřáci můžeme s malými dětmi usadit a bylo nám řečeno že kdekoliv, ale že se kouří všude.
Tak jsme poděkovali a odešli.
Nechápu to nás bylo 7, chtěli jsme se naobědvat měli by kšeft. To nás nekuřáků je opravdu tak málo ?
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 7. 2. 2007 22:39

Já bych klidně udělala nekuřácký restaurace...a kdyby to jinak nešlo, notak bych si zvykla asi aji večer v různejch pajzlech, ale asi těžko :-) Aji zákaz kouření na zastávkách se mi líbí, aji mně jako kuřačce to vždycky vadilo a vadí...Když mám chuť na cigaretu, tak si prostě poodstoupím tam, kde nikdo není. Ale pokud by jako v některejch zemích zakázali kouřit všude venku, tak to už bych se bouřila.
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Courten 18. 2. 2007 14:52

10 z 12 kuřáků by chtělo přestat, ale nemůže. Ti druzí jsou nekuřáci. Myslím, žejsou to vlastně chudáci. Možná by mohli žít bez cigaret, ale nemůžou. Tak holt zakuřujou veřejný prostory kde se dá
"světlo na konci tunelu může být reflektor protijedoucí lokomotivy"
Courten
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka