Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
iwigirl píše:Koureni na verejnych mistech a v restauracich by melo byt zakazano,pripadne v restauracich udelana nekuracka mistnost.
Mam na to alergii, a navic nechapu,proc bych mela mit zniceny plice jen kvuli zalibe nekterch lidi...Kdyz uz si nekdo chce kourit,tak at si ***** doma nebo nekde,kde to nikoho neobtezuje.
"svoboda jednoho konci tam,kde zacina omezovani druheho.."
fascinuje me,jaci jsou nekteri kuraci dementi-stoji na nadrazi,nad sebou velkou ceduli s preskrtlou cigaretou a vesele vyhulujou...Pokud je upozornim,vetsinou me poslou do pr..
mOus3fr0mh0us3 píše:Paneboze, kdyz vam tolik vadi koureni na zastavce, to je takovej problem par metru poodstoupit ? V restauraci to vubec nechapu, kdyz vam to vadi, tak si treba sedte doma na zadku, nebo chodte do vasich nekurackych podniku.
Bungo píše:mouse: Si myslis, ze je spravne, kdyz ten, co omezuje tvrdi - pokud Vam to vadi, bezte pryc? Tak to ani nahodou!!! Nastesti uz je koureni na zastavkach zakonem zakazano a ja budu klidne prvni, co bude na kuraky volat policii. Kdyz jsou oni bezohledne HOVADA, tak ma mira tolerance bude nulova.
Dale bych rad pripomnel, ze NORMALNI je NEKOURIT!
mOus3fr0mh0us3 píše:iwigirl: ja mluvil o koureni na zastavkach, nikoli v tramvaji ; ) Klidne si mej na zastavce aligatora na voditku, kdyz se budu bat, tak si proste nebudu stoupat vedle tebe : )
bungo: Pokud chces navstevovat kluby/restaurace, kde se kouri, tak se s tim holt budes muset smitit, takova jsou pravidla a pokud se ti to nelibi, tak te nikdo nenuti, abys tam chodil. Na zastavce, kolem ktere projede za minutu nekolik desitek aut, vypoustejicich do vzdychu spoustu vyfukovych plynu a spalin te kour z jedne cigarety fakt ohrozuje... Je zajimavy, ze nez se zacalo o tomhle diskutovat v mediich, tak takovi radikalni nekuraci temer neexistovali. Jinak policajti ti urcite podekujou, kdyz je budes kazdou chvili otravovat s udanima na kuraky na zastavkach, myslim, ze maji dulezitejsi veci na praci. (Me videli kourit na zastavce u z nekolikrat a nikdy mi nerekli ani slovo)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků