S jakými drogami už jste se setkali?

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 5. 9. 2010 19:43

Marihuana, borec mi nabízel Piko, a měl jsem chuť si dát LSD.. :-)
LammerOutsider
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milan8able 2. 1. 2012 13:30

Tráva,jednou mi nabízel nějakej sfetovanej debil,řekl jsem že nechci.Začal mně sprostě nadávat,tak se mu jednu natáhl a zavolal fizly,ať si pro něj přijedou :lol:
Milan8able
Čtenář

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 3. 1. 2012 09:29

:-D tebe zavřít jestli jsi na někoho poslal policajty za travku :-D
Já několikrát LSD a mužů silně doporučit - je to velmi demonizovana droga, ve skutečnosti je to super pohoda a mozek pracuje na 100% 10 hodin. Doporučuji si jako Já přečíst o LSD na netu a pak v klidu s někým dát... nebudete litovat, to garantuju. Lepší než jít za stejný love do kina nebo na party pít alkohol
LammerOutsider
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Usire 3. 1. 2012 14:39

Alkohol a cigarety. Jsem konzervativní
Nemám nikoho v IGNORE listu. Chci vidět na každého blba :-)
Usire
Čtenář

Odeslat příspěvekod Saske 12. 1. 2012 00:36

Já se setkal s lidma, který si užívali života s těmahle kamarádama: Pervitin, kokain, THC, LSD, halucinogeny (houby), hašiš, opiáty (mák), extáze (MDMA, MDA...), DOB, psychotropní léky, morfin, toulen a aceton + léky, jako diazepan, rohypnol atd..

S největší chutí bych vetšinu z nich zabil, ale bohužel bych rád žil normální život bez vydaného zatykače na mě.
Život se neměří počtem nádechů a výdechů, ale počtem okamžiků, které člověku berou dech...
Saske
Čtenář

Odeslat příspěvekod k.ro 18. 1. 2012 20:03

Všecky přírodní drogy jsou lepší než chlast :D
________________________________________ooXXoo________________________________________________________________________________
proč odcházet když jste ještě ani nepřišli :-)
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod strny88 18. 1. 2012 20:17

není nad domcí slivovici :D to je teprv droga :D
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod k.ro 18. 1. 2012 20:20

KDy už ju okoštujem co ?? :D
________________________________________ooXXoo________________________________________________________________________________
proč odcházet když jste ještě ani nepřišli :-)
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod K.A.N 20. 1. 2012 20:41

:roll:
Naposledy upravil K.A.N dne 21. 1. 2012 11:47, celkově upraveno 2
K.A.N
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hobitt 21. 1. 2012 10:21

Petre, mas to zapotrebi?
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod K.A.N 21. 1. 2012 11:47

Piš s diakritikou.
K.A.N
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hobitt 21. 1. 2012 14:44

Z mobilu pisu vzdy bez diakritiky. Smir se s tim.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod wirt 23. 1. 2012 09:05

S-Tony píše:
TOMBY píše:A neni chlast taky droga?.

Jenže když člověk 3x ochutná pivo tak je jen malá šnace, že s něj bude alkoholik.
Kdežto u drog(heroin,pervitin) tři dávky po sobě je už velké riziko že se člověk stane feťák.
Nemůžete proboha provnávat alkohol a drogy. Vždyť to jsou dvě zcela odlišné věci. Alkohol není návykový svým složením. Ten návyk je čistě psychický. Z alkoholu vám hrozí ledatak opice. Drogy jsou návykové svým složením. Výrobci do nich přidávají návykové látky aby prodali co nejvíce dávek. Výroba alkoholu se musí řidit zákony a tudíž je určitá kvalita a "bezpečnost" zaručena. Dneska vám po požití značkového alkohlu nehrozí oslepnutí ani smrt. Na láhvi je napsaný obsah alkoholu a vy podle obsahu alkoholu můžete určti kolik toho můžete vipít aniž se vám něco stane.
U drog vám nikdo kvalitu nezaručí. Nevíte jak je daná dávka silná. I jediná dávka může způsobit smrt.

Na alkoholu vznika i fyzicka zavislost. Zato na pervitinu je zavislost psychicka... Proste to vidim tak, ze alkohol je legalni a proto je u Tebe v pohode, nez zakazane nelegal drogy:-) A lze zmerit nebo rict, jaka zavislost je horsi: psychicka nebo fyzicka...¿
A proto Ty si zajdes pri depce na par kusu do knajpy..., ale bacha na to, aby se tve depky nezmenily na tvou alkoholovou muru:-) ;-)

Jinak jsem vyzkousel: alkohol,travu, hasis, lsd, houby, pervitin, ecko, ;-)
Nebylo to v nejakem extremnim mnozstvi, proste za mlada byly party... A vzpominam na to v dobrem.

Ted uz si maximalne nekdy vypiju, vyjmecne dam s prateli brcko.

Psano z mobilu a proto bez diakritiky.
wirt
Čtenář

Odeslat příspěvekod K.A.N 23. 1. 2012 15:16

Nakonec budeme psát z mobilů všichni. A budeme i mluvit jako z mobilů. :roll:
K.A.N
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 24. 1. 2012 07:46

Takže zde máme další závislost a to na mobilu.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Předchozí stránkaDalší stránka