Vodní dýmka

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Mystle 20. 5. 2005 11:20

Nikdy jsem nekouřila cigarety, ale vodní dýmku mám moc ráda. Od té doby co ji máme doma vyzkoušeli jsme strašně moc tabáků, ale podle nejlepší je kokosvej. Napiště sem taky nějaký další typ na dobré tabáčky.
Mystle

Odeslat příspěvekod shelly(smazano) 21. 5. 2005 11:49

stříbrné jablíčko, jahody a ještě je dobrý dát do vodňačky místo vody mlíčko - je to pak mnohem jemnější
***shelly***
shelly(smazano)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TyCho 21. 5. 2005 20:04

Me chutna treba visen, ale hodne dobry je jasmin, ma peknou vuni.
TyCho
Čtenář

Odeslat příspěvekod adamek.jan 21. 5. 2005 20:15

Vyborne je take jablko a pomeranc. Myslim ze hodne zalezi na vyrobci tabaku.
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mareq 22. 5. 2005 21:06

Třeba jasmín mi přijde strašně voňavej, né že by byl špatnej, ale když to kouřím hodinu tak je to na mě moc :wink:
Jinak mi chutnal mix jablíčka a eukalyptu (nebo to byla máta, prostě něco v tomhle stylu) :mrgreen:
mareq
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mrakomor 23. 5. 2005 09:24

Tak tohle je hodně zajímavé myšlénka to asi vyzkouším. To zní totiž moc dobře a když si dám kokos. hmmmmmmmm
Mrakomor

Odeslat příspěvekod Junior(smazano) 23. 5. 2005 18:38

Nejlepší ja ať si každej řiká kdo chce co che úplně bezkonkurenčně meloun! Taková krásná, jemná, nasládlá osvěžující chuť, hmmm.... Opravdu dopuručuji. Všechny výše zmíněné zpatlaniny sem měl, ale meloun vede. Jinak k mlíku dopuručiji ještě led kvůli hustému kouři...
Junior(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod Genetic 23. 5. 2005 19:45

Meloun je fakt lahoda, pak me chutna klasika ovocna smes a jestli jste nekdo mel fik, zajimava chut...
Genetic
Čtenář

Odeslat příspěvekod Master74 30. 5. 2005 11:58

Aaaaaa paradni debata o veci co mam tak rad.
Pro mne je nejlepsi tabak:
Jahodovy,bananovy,sweet meloun,tri zlata jablka
Nemusim:
Kava,pomeranc,ruze,kiwi a podobne slataniny :pozor2

Jinak kokos a vanilku samotnou taky ne,ale casto je pouzivam na mix,kokos ma skvely husty dym,ale samotna chut mi moc nejede,ale s necim mixlej to uz je neco jinyho :nenapadne .
Taky dost pridavam matu,ktera zjemni a zchladi chut,takze takova jahoda+mata,to je proste klasa :tleskani .
Vsem cadicum vodaren zdaaaaaaaaar :mrgreen:
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod htd123 23. 8. 2005 19:24

Mně víc chutnaj obyč cíga než vodní dýmka.
htd123
Čtenář

Odeslat příspěvekod Dandy2k 2. 10. 2005 21:18

Vodni dymka je svata vec.....tuhle vec opravdu uctivam. Proste dokonalej vytvor......

Me nejvice asi chutna visen, banan, jablko....atd..proste jako vetsina.
Casto si do vodnice pridam led a citron a nebo to mliko, jak uz tu nekdo rikal.... Mnohem radsi nez do hospody si dam s kamaradama vodnici, je u toho klid a pohoda.....vzdycky se suprove odreaguju a mam jine myslenky. Mel sem nedavno vodnici s babickou a ty se to moc moc libilo....:)
Mate po vodnici taky takovej hlad ? Si vzdycky predem pripravime jidlo....abysme to nemuseli delat potom...
Dandy2k
Čtenář

Odeslat příspěvekod atomwafe 2. 10. 2005 21:22

imho je to pekna sra*ka, doutniky rulez :!:
1+1=2
atomwafe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Howard 2. 10. 2005 21:35

No a jak dopadne vodni dymka ve srovnani s cigaretama co do skodlivosti zdravi?
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod iwigirl 2. 10. 2005 21:45

kdesi na netu:
"...Jednou věcí je rozdíl mezi pokuřováním z vodních dýmek oproti kouření cigaret, klasických dýmek či doutníků. První výhodou je, že oproti cigaretám se nemusí kouřit přes papírky, kvůli kterým se do Vás dostává dehet. Dalším rozdílem je obsah nikotinu. Cigareta obsahuje od 0,1 až do 2 mg nikotinu. Celý obsah korunky, v které je arabský tabák je 0,03 mg nikotinu. Cigaret se vejde do korunky při nadrobení cca 20 kusů. To je 2 až 40 mg nikotinu. Navíc převážná část nikotinu v tabáku do vodních dýmek zůstává ve vodě, která je ve skleněné nádobě dýmky. Tato voda působí jako filtr. Výhodou vodních dýmek oproti klasických dýmek je, že voda ochlazuje kouř, který potom není tak horký a neškrábe v krku. Vodní dýmka se skládá ze skleněné nádoby s vodou, kovového těla s vývodem pro šlauch, šlauchu, kterým se nasává kouř a korunky ( kotle ), do kterého se dává tabák. ..."
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod kubakod 3. 10. 2005 06:41

Nejlepsi je pak ta voda - to je jizda ;-)
Mno, ja nejradeji mix jabko - mata.
kubakod
Návštěvník

Další stránka