Závislost na Facebooku...Pochlubte se jak jste na tom vy

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod k.ro 4. 2. 2010 00:41

Fenomén jménem facebook zahltil svět naší republiky nevyjímaje. Myslíte si že je možné být závislý na FB ??
________________________________________ooXXoo________________________________________________________________________________
proč odcházet když jste ještě ani nepřišli :-)
k.ro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod audis 4. 2. 2010 00:55

já fejzbůk nepoužívám, byť sem registrován.

nicméně známá na tom hraje ty hry s ostatními, a už to dopracovala k tomu, že když se vidíme, přihlásím se na sebe a ona mi "vykrade" učet v těch hrách a prostředky přesune k sobě nnebo co tam dělá:_DDD , prostě aby na tom byla lépe :-DD zaregistrovaná celá rodina, obsluhuje všechny 4 účty, vždy samozřejmě jméno a příjmení, možná i bydliště a tak.. nechápu
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 4. 2. 2010 03:49

Zaregistrovaný jsem, ale přestal jsem to používat asi po dvou měsících. Je to o ničem. Tohle mně nebaví.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Abox 4. 2. 2010 09:30

Nejsem ani zaregistrovany a necitim ani zadnou potrebu.
Abox
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eRiper 4. 2. 2010 09:34

Jsem tam denně, ale vždycky přečtu statusy, podívám se na nějaké nové fotky a zavřu ho. Sem tam si změním status. No a raz za čas si zahraju poker. Závislý určitě nejsem - bez FB by můj život pokračoval plynule dále ;-)
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod michee 4. 2. 2010 09:39

Na FB si čtu co dělají mí kamarádi, podívám se na fotky, posílám si vzkazy s kamarády, které moc nevidím, občas si zahraju nějaké hry a toť vše. Nejčastěji na FB chodím z mobilu.
Jeden můj kamarád si třeba FB úplně zrušil, prý to bylo moc profláknuté a zhnusilo se mu to....to je sice pravda, ale pro mě je to zdroj informací, proto setrvávám.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 4. 2. 2010 10:00

Facebook nemám... A co tak koukám u někoho, tak ty animace a posílání těch srdíček nebo co by mě nehorázně sra.lo..... :-\
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod trent 4. 2. 2010 10:16

Na ksichbůk už v poslední době nechodím. Jediné co jsem tam kdy dělal a dělám, že si zahraju jednu jedinou hru. Číst stavy "přátel" ani nemá cenu, protože pořád dokola píší zvolání typu: "jsem v práci a nebaví mě to tu.", "Jdu na oběd.", "jsem z oběda zpět a budu tu něco dělat"......A takovýhle slinty pořád dokola. Když si mění stav jednou za hodinu, měli mít raději twitter.
Jo a pak taky frčí moudra: Největší štěstí je, když máte milující rodinu....bla bla bla....
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Slonik 4. 2. 2010 10:22

Na FB chodím hlavně z mobilu. Aktualizovat stavy každou hodinu to ani ne. Spíš se rád s přáteli podělím o zajímavé či vtipné věci na které narazím. A využívám ho i ke komunikaci s lidmi na kterých mi záleží a žijí daleko a tak podobně. Jo, těch facebookových přátel mám pouhopouhých 29. :-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod hobitt 4. 2. 2010 10:51

Já mám FB v Opeře zapnutý pořád, dost tam přidávám videoklipy songů, které se mě líbí, semtam změním status, skouknu statusy a fotky ostatních. Na žádosti darování srdíček a podobné nesmysly neodpovídám. Přátel mám tak akorát a kdyby Facebook přestal existovat, tak by mi to nedělalo velký problém. Je teda pravda, že se tam dají zjistit některé potřebné informace, ale k těm se dá dostat i jinak (i když to trvá déle).
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 4. 2. 2010 11:26

trent: a co je twitter?
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod trent 4. 2. 2010 12:16

hobitt: které potřebné info? Asi nejsem cílová skupina, tak mě třeba rozšíříš obzory.
aqua: http://cs.wikipedia.org/wiki/Twitter
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 4. 2. 2010 12:34

Mam profim na FB, vetsinou tam, koukam na fotky. Jinak jsem tam objevila par pratel z "daleka" na ktere jsem nemela kontakt, takze jsem moc rada, ze jsem je takhle objevila. Nehraju hry, neposilam srdicka,...
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 4. 2. 2010 12:54

Mně ten FB příjde jako pro malé děcka. Samé hry, soutěže, chlubení, forky, praštěné fotky a info o tom kdo co měl na večeři.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod 4honza 4. 2. 2010 12:54

Ještě jsem nepřišel na to, k čemu by mi to bylo, ale třeba časem, v důchodu, na to vyšetřím čas ;-]

Nemám ani twitter, ani fejsbúk, ani homepage - jsem zkrátka internetový nýmand :-!
4honza
Datel roku 2009

Další stránka