Sportku jsem si nikdy nevsadil a ani nikdy nevsadím. Šance na vysokou výhru je jenom teoretická - prakticky je rovna 0. Je to podvod na lidech, uvědomte si to
Davam 3 nahodne bez (3 nahodne sloupce bez sance) na stredu a na nedeli. To kilo me nezabije. Nikdy to nekontroluji, jenom to nechavam projet strojem. Vetsinou zapipa, jednou i zahral - ale uz nevim, co to bylo. Zatim nejvetsi vyhra - neco pres 27 litru. Stale cekam na ten zbytek )
mareq0: tohle číslo zná každý normální člověk, který si občas vsadí. Co do toho lidi žene? Relativně malý vklad (od 16,-) a hypotetická šance zbohatnout tak jak se to většině lidí nikdy nepodaří.
Mimochodem, pamatuji si na jeden plamenný projev soudruha Grebeníčka, kdy pokřikoval, že lidé jsou už tak zoufalí, že se jako k poslední záchraně obracejí k Sazce a sázejí jako o život
Nikdy jsem si nevsadil, ale dneska jsem si řekl, že to zkusím
Když vsadím jeden sloupeček, kolik můžu maximálně vyhrát (pokud bych měl všechna čísla spravně)?
Gigabyte M61P-S3 | AMD X2 3800+ | 2 x 1GB RAM | ATi 4850| WesternDigital 640GB WD6400AAKS | Seagate Barracuda 160GB SATA II | 80GB IDE Western Digital | DVD RW Samsung SH-S203B | Seasonic SS-500ET 500W | Samsung 223bw | XP MediaCenter SP2
abox: nikoliv. To je pouze pro případ, kdy se hraje o nějakou prémii. Abys získal kromě jackpotu i prémii, musíš mít plný tiket se Šancí, uhodnout všechna čísla a ještě trefit Šanci (nebo její část). Ta prémie je prakticky marketingový trik, protože její získání je ještě až milionkrát méně pravděpodobné než získání jackpotu samotného.
Tak jsem si teda vsadil, jestli vyhraju, zvu celou pauzu na pivo (samozřejmně, že útratu si hradí každý ze svého )
Gigabyte M61P-S3 | AMD X2 3800+ | 2 x 1GB RAM | ATi 4850| WesternDigital 640GB WD6400AAKS | Seagate Barracuda 160GB SATA II | 80GB IDE Western Digital | DVD RW Samsung SH-S203B | Seasonic SS-500ET 500W | Samsung 223bw | XP MediaCenter SP2
Podle názvu hry usuzuji, že představenstvo Sazky má 10 členů
Spike18: Ty jsi jako Dienstbier, když "jeho" Občanské hnutí prohrálo volby. Nejdřív zval všechny na panáky a pak řekl něco ve smyslu "jste na tom líp než já, tak si to zacvakněte" a odešel