Desítka nebo dvanáctka?

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Aknar 21. 8. 2008 20:53

Čemu dáváte přednost u piv? Dáte si radši desítku, dvanáctku, nebo to ženete ještě do větších specialit? :D

Já osobně mám nejradši dvanáctku, i když jedenáctka je často taky výborná
(hlavně Starobrno). Desítka většinou nemá takovou chuť.
Další jsem měl jen Dalešickou 13°, musím přiznat že silnější jsem zatím neměl (ale chci to napravit co nejdřív, příští pivní slavnosti se na tyhle speciality asi zaměřím), protože ta třináctka špatná nebyla.

A nemám rád nealka, to není pivo ale limonáda, dneska jsem (téměř z donucení) 4 vypil, brrr, ( dohromady jsem jich tedy v životě vypil už 5).
Aknar
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 21. 8. 2008 21:01

kvasnice Svijany 13° :)

Jinak většinou piju desítku (Gambáč) či jedenáctku (Svijany, Platan), ač třeba Zlatý Bažant 12° ze Slovenska je výborný :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod S-Tony 21. 8. 2008 21:09

Desítka je lepší jako doplnění tekutin ke sportu a práci. A dvanáctka když se de pokecat do hospody.
Jedenáctka je zase lepší doma k televizi.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod cumel30 21. 8. 2008 21:56

Bud 16%,ale keď som v krčme tak dvanástku Bažant,Šariš,Plzeň,Starobrno,Heineken 16%,Staropramen,Hoegaarden,Martiner,Gambrinus,Carlsberg,Budvar a mnoho ďalších.A desinu len od mamičky s chladničky,ale už si dala povedať a kupuje si 12%.
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod aquarkko 22. 8. 2008 08:13

desítka nebo dvanáctka? jedenáctka!
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Vojtěch Juřík 22. 8. 2008 08:35

Radek desítka není vůbec špatnej, ale vzhledem k tomu, že tady čepujou jen Zlatýho Bažanta, tak když Bažanta, tak dvanáctku.
Vojtěch Juřík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 22. 8. 2008 08:48

Já jedině dvanáctku. Desítku, pokud není jiná možnost (většinou při oslavách narozenin na chatě koupí desítku suda :-! )
Třináctka taky není špatná u nás si musíme dojít 2 Km do sousední obce :-D točí tam Chodovara. Ale občas se nedá pít..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Deli 22. 8. 2008 08:54

PU 12°, pak dlouho nic a následuje zbytek :)
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli

Odeslat příspěvekod MarkFX 22. 8. 2008 16:04

točený nejradši jedenáctku, v lahváču desítku protože v lahváčích ta chut byva trošku jinačí tak jednotlivé značky se nejlépe poznávají podle desítek...

Aknar: tos asi moc druhů piv neochutnal když nejsilnější si měl 13tku... :hm

Co takový Bud 16°, Primátor Exklusiv 16° Primátor Double 24°, Baron Trenck 14°, nebo Ostravar Strong je 14ka, Kelt je taky pěkně hutný, Svijany.....

atakdále :-) :-)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Jack111 22. 8. 2008 17:17

Desetinky jednotlivejch druhů piv různých pivovarů na chuti ani nepoznám (samozřejmě devítku od šestnáctky ano).
U mě záleží na chuti, značce a pokud znám hospodu, tak na zkušenostech. Ale že bych viděl na lístku třeba dvanáctku čehokoliv a ostatní bych tak rovnou zavrhl, to rozhodně ne.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod Aknar 22. 8. 2008 18:32

MarkFX píše:Aknar: tos asi moc druhů piv neochutnal když nejsilnější si měl 13tku... :hm

Tak na tohle ti můžu zcela přesně odpovědět. V životě jsem ochutnal 31 značek piva, (stupňovitost do toho nepočítám). Občas zkouším nový značky, ale jinak se držím osvědčených značek.
Aknar
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 24. 8. 2008 10:02

podepisuju se pod deliho prispevek :-)
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod jannnn 24. 8. 2008 19:54

podepisuju se pod deliho prispevek :-)
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 24. 8. 2008 20:16

Stejně je nejlepší vyhřátá osmnáctka :D
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Aknar 24. 8. 2008 23:23

Nevím, co se mě týká tak Plzeň není zdaleka nejlepší pivo, normální průměr.
Zato takovej Steiger, Starobrno, Zlatej Bažant, Hostan... dvanáctky a jedenáctky, to jsou parádní piva.
Aknar
Návštěvník

Další stránka