od Marcel Kudlvasr 18. 5. 2009 04:53
No opět ošidná a zavádějící Otázka, hmmm,,podpásofka,,...Nejdál?! Vono jaksi nejde o jednorázovou záležitost...A prečo se vůbec na to ptáš? he...Na místě by Byla odpověď Austrálie- protinožci, hej...Dál to huž asi nepůjde?!
Další pohled je ,,časový,, v tom dalekém Místě...a důvod či výsledek tý,,štrapáce,, a nakonec, Proč vůbec někam ,,nejdál,,se trmácet(a přeskakovat,,časová pásma,,bez zájmu?! Co je zrovna pode Mnou?!)...A jsme u samotné podstatě důvodu, proč cestovat, Turistovat...někam se Trmácet?!
Nevím jak Vy , já a další stejné,,krve,,...hlavně za Poznáním, Míst, krajin, Lidí, Přírody i Sebe...a těch ostatních v partii, či za Dobrodrůžem, he...jak pro Koho, že.....a co je vlastně to Pravé Dobrodružství?!...
Jinak upřímně řečeno, kdyby Čloevěk nezačal Cestovat a objevovat...tak bychom asi byli na stromech, v lepším případě v jeskyních u vohně, a s pouhým kamenem a Klackem v ruce...No jo , ale v té době se kočovalo a neskákalo prostoročasem...é nelítalo, a když tak jen na menší vzdálenosti, převážně směrem, šikmo dolů...S vývojem způsobů dopravy se jaksi Svět začal zmenšovat, a ,,Dálka,,-začala ztrácet svůj Reálný rozměr,...Takže Já jsem spíše pro to,,Kočování,, a Poznávání v Reálném Čase i rozměru...a to Hvězdicovým způsobem , pomocí ,,checkpointů,, a easy Básí...jaksi větší poznání a ty objevy, o dobrodrůžu, ani nemluvě,..., ale jinak je to věc každého , co z daného,,ČASU, PROSTORU, HMOTY A ENERGIE...,,stačí za svůj život vymačkat a v lepším případě...poznatky a zkušenosti předat DÁL!?, což je finální a důležitá fáze celého tohohle,,Trmácení Prostoročasem,,...Takže Drahá Anik z Minulosti...Andalusie, Turecko, Balt, Balkán, Itálie...Ameriku Všem přejícně závidím a závistivě Přeju,...Věčný Tulák ...Po Hvězdách a Nekonečnem, Marcel od Zvonu...