Na Šumavě máš kousek za hranicema (bohužel...) Javor - http://www.arber.de se jukni, prej to tam je hezký nejen v zimě na lyžování...
Alcatel OneTouch 303 > Nokyja 3410 (poslat SMS - musel jsem třísknout do stolu, volání nepřipadalo v úvahu, Nokyja - connecting people in services ) -> Sony Ericsson T630
Muzes jet chytat kurovce Sumava je strasne sirokej pojem. Ja mam nejbliz na Zelenou Rudu kam jezdim na sjezdovky, ale v lete bych tam asi nejel. Vic se mi libi vice na jih (Susicko), popripade uplny jih sumavy - Lipno apod...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...
"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
To je zname misto Plne nemcu, trpasliku a vitnamcu. Bohuzel. Ale jestli hledas kasina a bordely, je to skvele misto pro dovolenou Spis bych doporucil nejakou chatu v lesich (jesli netrvas na hotelu ****)
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...
"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
Zkus Černý a Čertovo jezero, jezero Laka a Prášilský. Při tom si můžeš zaběhnout nebo zajet na kole na Poledník. Zkus Srní, Modravu, Kvildu, Tříjezerní slať....Šumava je nádherná v každý roční době.
ma.krtek: Na Prášilském jezeře jsem byl, je krásné, ale když z něj chceš jet na Poledník, tak si pořádně mákneš, to je veliký kopec ... sám jsem ho jel na kole... nedoporučuju ...