Jake je nejkrasnejsi mesto v CR?

Cesty doma i do zahraničí, rady, varování

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Joystick 3. 6. 2007 14:17

2 vtech: Můžeš mi stručně a nezaujatě přiblížit, co je na České Lípě krásného? Směle do toho, znám to tam velmi dobře. Tak moc dobře, jak to jen člověk, který v ČL 10 let bydlel, může znát. :?: :!:
Joystick
Čtenář

Odeslat příspěvekod ppetr 3. 6. 2007 16:25

Jsem z centra Prahy. Je to tu fakt hezký, super ale poslední dobou jen v noci nebo brzo ráno.
Zničili to tu turisti.
ppetr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lexx 3. 6. 2007 16:33

My favourite place... Nebudu říkat, že to je Tábor, tedy místo mého bydliště. Pro mě je to rozhodně Soběslav - ne že by to město bylo něčím extrémně vyjímečné, ale pro mě vlastně je - je to spíše citová záležitost, chodil jsem tam 4 roky na gympl, spoustu jsem toho zažil a vždycky se tam velmi rád vracím.
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tomcat5 3. 6. 2007 20:39

Primorsko - Bulgary.Takové kočky jsem jinde neviděl.
tomcat5
Čtenář

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 3. 6. 2007 21:20

Heřmanouv Městec
Seč
vaclavbarak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ekim 3. 6. 2007 21:40

Mno bloudit ulickama Tabora je nadhera....
tomcat5: Mnojo Bulharsko tam je prekocickovano :)

Jinak stejne asi Kazaň..

http://www.ling.helsinki.fi/uhlcs/LENCA ... tures.html
ekim
Čtenář

Odeslat příspěvekod Mistake 3. 6. 2007 22:04

nejlepsi je to v horach...Jeseniky, Sumava atp. ... tomu se zadny mesto nevyrovna...btw ziju v Praze ... pamatky dobry, ale jinak je to hnus !
No rush, be cool!
Mistake
Čtenář

Odeslat příspěvekod Darth Stewe 3. 6. 2007 22:50

I love Písek :D :D :wink: :D :D
PS: Města jsou sice hezký, ale nejhezčí je stejně prostě a jenom příroda :!: :!: :!:
Pod záštitou svobodné vůle jsme přestali přemýšlet o důvodech našich rozhodnutí. Nelze se pak divit, že nejsme schopni pochopit jeden druhého.
Darth Stewe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod polda 3. 6. 2007 23:28

Byl jsem onehdy na Repre zápase v Teplicích a valil voči - je však nutno si spousty věcí odmyslet a naopak několik zřícenin si představit v původním stavu ale věřím,že to muselo být dost krásný město kdysi......... něco jako Liberec i když ten má úplně jinou atmosféru.
polda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod snowboarder 4. 6. 2007 00:29

mám rád Liberec :) ale nejhezčí je asi Písek ;)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod maslisko 4. 6. 2007 00:40

Asi malokdo z vas byl u nas na Vsetine... Neoslnuje nadhernou architekturou (i kdyz nektere domy jsou pekne a historicky cenne), ani uzkyma ulickama, ale kamkoliv se podivate, vzdycky dohlednete na zeleny kopec za mestem. Do lesa to z nikama nemate dal nez deset minut pesky a nas park, ten je v teto rocni dobe uplne nadherny - zelena, kam se podivas.

No, a k tomu vsemu na Vsetine ziju uz tech svych 23 let, tak se nedivte, ze je to pro me nejkrasnejsi mesto :))
maslisko
Čtenář

Odeslat příspěvekod Anonymous 4. 6. 2007 00:56

Bratislava :hm
Anonymous

Odeslat příspěvekod chemistry 4. 6. 2007 23:18

jj jersíku presne tak, konečne po siedmich stranách nato niekdo prišiel. :oboze :D

ale k veci , síce je Praha najkrajšie mesto v ČR ale najkrajšie baby sú aj tak z Bratislavy :wink: :-P
chemistry between us
chemistry
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lexx 5. 6. 2007 00:55

Pro turistu je Praha asi pěkná, památky fajn... Ale měl jsem tu čest strávit tam pár měsíců a docela fuj. MHD perfektně zvládnutá, to se musí nechat, ale jinak je to dost takový špinavý město.
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 5. 6. 2007 12:06

Teď je otázka, jestli jen ta Praha je v ČR špinavá :roll: ... odpovězte si každý sám ...
includes
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka