je mi jasny, ze vsichni budete tvrdit, ze je to prave to vase mesto, ale zkuste byt trochu objetivni. urcite jste vsichni projeli hodne mest, tak zapremyslejte . me se hodne libilo v ceskym krumlove a v karlovych varech.
// big.alda: Přesunuto, tady mu bude líp.
V Ceskym Krumlove jsem byl taky jednou a bylo to tam pekny.. A kdyz o tom mluvime tak jsem si vzpomnel na toho doktora ze slunce seno erotika co pronesl kdyz byli na namesti v Italii..
die('Hacking attempt');
Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
Jednou jsem jel přes Plzen a odpudivější místo jsem neviděl. Tak špinavý tak ošklivý, starý, zdemolovaný... nevím jakou částí jsme jeli, ale hrozně mě to překvapilo
Praha je nejhezci velkomesto ale mesto jako takvy je asi Brno, neni ani moc velky ani moc maly, ceskej krumlov je sice peknej ale takovych historickych mest je v cr docela dost
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
nejlepsi "jednodenni" zazitek an mne udelala Ostrava ... ale po tejdnu sem byl rad ze sem doma na Kladne )) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !