Tunisko - jak na vás působí a jaké máte zkušenosti?

Cesty doma i do zahraničí, rady, varování

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Daft 19. 6. 2005 08:32

Nevím, kde se ve mě ten pocit bere, ale spojuji Tunisko s nižší kvalitou než vše ostatní. Nicméně, díky výhodným cenám, přemýšlím, že bych dal sestře hezký dárek k narozeninám a vzal ji právě tam.

Jaké jsou vaše zkušenosti? Je místo, které byste mohli doporučit?
Daft
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bigdoc 19. 6. 2005 12:19

Ale přece jde hlavně o to, co se vám líbí. Jen ležet u moře? Pak je Tunisko fajn (Maroko taky), to jsou levné země, teplo, moře, jídlo, pití.
Chceš-li víc cestovat, poznat zemi, lidi, tak je třeba lepší Španělsko (Pyreneje, Sierra NEvada, historická města atd.) - zajímavější, živější příroda i víc památek, čistší, ale trošku dražší. Po Tunisku se moc cestovat nedá (po Maroku jo, ale je to jen pro nátury, které něco snesou)
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hnědka 19. 6. 2005 21:24

Ja tam byl pred 3 lety asi na 10 dni a libilo se mi tam. More bylo OK (a nedalo se tam utopit, voda byla hodne slana - coz ja jako neplavec ocenil :lol: ) a pamatky tam taky jsou. Bydleli jsme v Sousse a jeste jsme jeli do Kartaga.

Ale pred cim musim varovat jsou prodejci a hlavne samozvani pruvodci, kteri se vam vnuti a pak po vas chteji penize. Proste vas vsichni kolem chteji oskubat, jak to jen jde :-)
hnědka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Agent 5. 7. 2005 20:07

Hnědka: že ty se jenom vydáváš za ženskou
Ale vážně, v Tunisku je hodně stánkařů (skoro na každém rohu) a také stačí, aby sis někoho vyfotografoval a hned za to chce prachy. Ale Tunisko je jinak krásná země, i výletů je docela dost
Motorola T180, Siemens C35i, A35, A50, Nokia 3330, 6300, N73, E52, Sony Ericsson T630, K700i, Samsung Z300
Agent
Čtenář

Odeslat příspěvekod mbing 6. 7. 2005 10:34

Doporučuji vybrat lepší ubytování. Nevybírejte podle obrázků! Můj brácha by o tom mohl povyprávět ... .
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel