Kam byste se chtěli podívat a proč?

Cesty doma i do zahraničí, rady, varování

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ivo M. 31. 5. 2005 23:01

Já bych se chtěl jednou podívat do Monte Carla - když sleduji závody F1, jak monoposty projíždějí ulicemi, kolem všude jachty, krásné domy, palmy - úplně mě to fascinuje.
Druhý cíl je nejspíše Tokio - protože se zajímám o moderní technologie, bylo by pro mě Tokio nejspíše rájem na zemi :wink:
Jako třetí bych asi zařadil New York - vždycky jsem chtěl bydlet v nějakém opravdovém mrakodrapu (kupodivu i po 11/9) a moderní projekt Freedom Tower se mi líbí.
Ivo M.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bigdoc 31. 5. 2005 23:05

Do Jižní Ameriky a Austrálie. To jsou úplně jiné světy než Evropa.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 31. 5. 2005 23:05

Monte Carlo (tedy Monaco) je na jednu stranu pěkné: směrem do moře nebo nahoru na skálu, kde je knížecí sídlo. Směrem do svahu je to ale hrozně přecpané téměř paneláky. Ale chystám se tam teď o prázdninách na den zastavit, je tam skvělé oceánografické muzeum.

New York je také zajímavé město a chtěl bych se tam někdy podívat ještě jednou. Víc se mi ale z amerických měst líbilo San Francisco.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Mývalice 31. 5. 2005 23:08

1. Do Afriky nebo Austrálie nebo jižní Ameriky na papoušky.
2. Na Měsíc - abych si splnila dětský sen.
3. Do Bíliny - je to moje rodné město - už si to slibuju asi měsíc, ale nemůžu se od Vás všech nějak odtrhnout. :D
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod Fido+ 1. 6. 2005 00:37

Muj sen je procestovat celou Jizni Ameriku. Hlavne stolove hory na jihu Venezuely a severu Brazilie, Bolivijske Altiplano, Peruanske Andy, Kolumbijske pralesy ...
Pak bych se rad podival na Sinajsky poloostrov, pripadne do jizniho Jemenu.
No a pochopitelne i Novy Zeland.

Na jeden lidsky zivot a hlavne ceskou penezenku nedosazitelny cil. :(
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ivo M. 1. 6. 2005 12:35

Marek L. píše:New York je také zajímavé město a chtěl bych se tam někdy podívat ještě jednou. Víc se mi ale z amerických měst líbilo San Francisco.a/quote]

Ono je to opravdu něco jiného, když se na to člověk kouká v televizi a když je ve skutečnosti na místě. Proč zrovna San Francisco?
Ivo M.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Koby 1. 6. 2005 15:35

Do Monte Carla, snad příští rok, letos jsem to propás, nehodil se mi absolutně termín, kdy tam jeli rodiče..:-(

Dál bych se chtěl podívat na Nový Zéland, Dánkso, Norsko.... Krásná příroda
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr__Novak 1. 6. 2005 17:29

Do USA - "přitahují" mě již od malička. Rád bych navštívil tamní Národní parky, Niagárské vodopády, Mohavskou poušť a hlavně velkoměsta jako je New York, LA... :)
Petr__Novak

Odeslat příspěvekod iva 4. 6. 2005 19:47

sever Indie, Bhutan, Tibet
a co se tyce Evropy, tak me lakaji pobaltske republiky - Lotyssko, Estonsko a Litva. Je tam pro me zajimava priroda, lidi, architektura, a hlavne co uz jsem nekde uvedla, mam rada zeme, kde jeste neproudi davy turistu / to si teda pekne protirecim s prvnim radkem.../
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 4. 6. 2005 23:47

ja chci se podívat uplne na dnu oceanu :(
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Petain 8. 6. 2005 15:01

..no mám jich víc (těch snů), pár už jsem si jich splnil - Norsko, Švédsko, Dánsko, Tyrolsko... ještě to letos fiknu do Portugalska a bude můj evropský seznam snů vyčerpán.. Mimo Evropu: samozřejmě Jižní Amerika (mrkněte se na ikoktejl.cz na články Martina Mykisky - tož tak jak on to plánuju tak za tři čtyři roky), pak Nový Zéland, Kanada, Tichomoří, Írán, Madagaskar, Indie.. prostě celý svět - není to až zas tak nereálné, kámoš se zrovna včera vrátil z téměř 18timěsíčního pobytu v zahraničí, kde navštívil mimo jiné - Nový Zéland, Cookovy ostrovy, Thajsko, Laos, kousek Číny, Tchaj-wan.. no, to je asi všechno, ale vemte si, že z toho rok strávil na NZ a předtím už byl v Hong Kongu, autem přes USA, ve Venezuele etc.
Quando mija um Portugués, mijam dois ou trés.
Petain
Čtenář

Odeslat příspěvekod Fido+ 8. 6. 2005 15:06

Hmm. A kde na to bere penize a cas?
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Petain 10. 6. 2005 15:12

Toz rok ucil na gymplu, pul roku na univerzite a bydlel mezitim u rodicu.. a v usa delal tri mesice dva joby naraz a na tom novem zelande taky hlavne pracoval..
Quando mija um Portugués, mijam dois ou trés.
Petain
Čtenář

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 10. 6. 2005 17:17

Ja bych rad nekdy na novy zeland :) je tam moc krasna priroda a ostatni :)
a uz mam dost evropy :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod ConPower 11. 6. 2005 18:30

Irsko (to si určitě v budoucnu splním) pro jeho hospůdky, takovou tu venkovskou atmosféru a hory a Nový Zéland kvůli jeho překrásné přírodě a taky kvůli toho, že tsm nejsou hadi :mrgreen: .

2 Ivo M.: Co znamená to 11/9? Jako 11-9 let?
ConPower
Nadšenec

Další stránka