Byl už někdo v Japonsku?

Cesty doma i do zahraničí, rady, varování

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Genetic 23. 5. 2005 15:36

Byl už někdo v Japonsku? Je to můj sen a hltám každičké info o této přenádherné zemi. Miluju kulturu, techniku - prostě vše. Chcete se tam taky někdy podívat?

// adamek.jan - editoval jsem nazev threadu
Genetic
Čtenář

Odeslat příspěvekod fales 23. 5. 2005 17:56

Me by to taky celkem zajimalo a ne jenom kvuli tem mobilnim technologiim ktery tam maji. naprikal site treti generace(3G)
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ivo M. 23. 5. 2005 23:17

Fascinuje mě způsob života, jaký dokáží Japonci žít. Je to (bohužel) podmíněno životní úrovní, ale byl bych rád, kdyby i Češi mohli tento způsob života jednou okusit. Ráno vstát, v klidu se umýt, sednout na rychlovlak, nasnídat a zároveň začít pracovat díky vysokorychlostnímu připojení k internetu, za dvě hodiny vysednout z vlaku, přičemž kancelář už je v plném chodu, sednout na oblíbenou židli, celý den pracovat, k večeru opět sednout na vlak, povečeřet a zároveň ještě dvě hodinky pracovat na rozdělaném projektu a až teprve doma si užít zaslouženého odpočinku.
Ivo M.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ally 6. 5. 2006 20:51

To je jak v jiném světě. Mě se líbí i jejich architektura, ale asi se tam nepodívám (zatím je to nad moje finanční možnosti).
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod ewing 6. 5. 2006 20:54

mne sa v japonsku nepaci, ze tam zije prilis vela japoncov...normalne sa vytlacaju z toho ich ostrova do oceanu...brr :mrgreen:

ja by som skor do ciny
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 6. 5. 2006 21:28

Kamarad tam jel jednou stopem - sam. Skoncil v Nepalu. :tleskani
Adam Bernau
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ally 6. 5. 2006 21:33

Kousek vedle, ale taky to nemuselo být špatný. Nedávno jsem o Nepálu viděla dokument. Žít tam trvale to ne, ale na prohlédnutí není špatný. Je to tam bez technických vymožeností (na rozdíl od Japonska),.
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod botepidemic 6. 5. 2006 21:41

nebyl, ale rozhodne se tam jednou podivam, ale jenom podivam, uz ted vim, ze bych tam zit nechtel, nemam rad moc lidi a tam se to jenom hemzi :)
botepidemic
Návštěvník