Kam v létě vyrazíte na dovolenou?

Cesty doma i do zahraničí, rady, varování

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Swordman 1. 2. 2010 17:04

Možno červená turistická trasa Dukla - Bratislava ( skôr ale nie, záleží od zdravia a od novej práce ).
Možno záhrada a krátkodobé turistiky.
Možno múzeá 2. svetovej vojny ( Osvienčim, múzeum v Kubinke , možno Wolfschanze ).
Hlavný faktor bude zamestnanie, ktoré teraz nemám.
MB ASUS A7V600-X,Athlon XP 2500+ Barton , 1791 MB RAM ,Radeon 9200SE 128MB, Audigy 2, LG GSA 4163B,LG GSA 4081B, HDD: WD500GB PATA,Seagate Baracuda 80GB SATA,WD200GB SATA,
CRT Belinea 17", Zdroj CHIEFTEC CFP-400-12G
Swordman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 1. 2. 2010 21:32

Ahoj Swordman, jestli si opravdu ,,SWORDMAN,,...Jako já Druid - Chodec - Hraničár, potom Ti z Duklu doporučuji jiný směr: DUKLA - Ruský Potok - Kremeniec - Nová Sedlica - Stakčín...a Neolutuješ, HEJ. Když tak se mi vždy kvůli Turistice ozvi, budeš to mít na stříbrném tácu...Mé expedišn se dají pořídit za hnedle tu samou réžii co máš doma(jde jen o tu dopravu navíc, hej)...Tulák Ogden - Marcel od Zvonu.
Jinak tenhle Trail, je muzeum v Přírodě, WW I. a WW II. Zrovna tak Ti mohu doporučit Pevnostní pásmo,,Králíky - Deštná - Trutnov,, taky zajímavé muzeum WW II. a taky nalezneš Info u Zvonu i na Netu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Swordman 3. 2. 2010 20:52

Ak to bude aktuálne, tak sa ozvem. Zatiaľ nie je práca, tak sú len plány.
MB ASUS A7V600-X,Athlon XP 2500+ Barton , 1791 MB RAM ,Radeon 9200SE 128MB, Audigy 2, LG GSA 4163B,LG GSA 4081B, HDD: WD500GB PATA,Seagate Baracuda 80GB SATA,WD200GB SATA,
CRT Belinea 17", Zdroj CHIEFTEC CFP-400-12G
Swordman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 3. 2. 2010 21:47

Hmmm, Swordmane, Ty podklady se Ti budou hodit, právě při Tom plánování, že...Tož se ozvi i dříve, dám Ti vybrat dle Krajiny, kam budeš -te chtít vandrovat. Nebo pošlu na výběr více Tipů, hej, je To na Tobě. Tulák Ogden, Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 4. 2. 2010 12:50

Pokud můžu já osobně dobporučit, tak koupit si pobytově-poznávací zájezd v jížní francii. Někde okolo St. Tropeiz. A pak si zajet do Kan, Nice, Monaca a podobně. Pláže jsou tam krásné a voda čistá a teplá. Vlny skoro žádné. JInak je tam orpavdu krásně. Asi tam pojedu na svatební cestu.
Nějaký egypt nebo tunisko se na to nechytá ani náhodou.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 4. 2. 2010 14:32

No S -Tony a kam pojedu?! Ale ve vlastní réžii, že...: Marseile - Okruh cca 200 Km okolo/14 dní...PROVÁNS, kompleto. Ale mimo sezónu Maj/Jun...
Vřele to všude mimo sezonu(raději před než po...) doporučuji, hlavně dál na Jihu, z mnoha důvodů, že...Tulák Ogden - Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Koby 7. 2. 2010 14:07

tu francii jsem jel vloni a byla to jedna z nej dovolených. kdyby něco někdo potřeboval, tak se ptejte... Mám vychytaný krásný kempy u pláže v blízkosti městeček... byl jsem na 9 dní a udělal jsem Janov, Monte Carlo, Nice, Antibes, Cannes, Ste maxime, Port Grimaud a St. tropez.... vřele doporučuju. Ideální, kde skloubit města a výlety s pobytem u moře..

Jednou se tam určo vrátím a natáhnu to ještě víc dolu :)
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 8. 2. 2010 01:01

Jo díky za Info Koby a ozvi se mi. Ponocnej Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod roxor 14. 2. 2010 08:50

hobitt píše:Dostal jsem nabídku jet do Španělska, ale nechce se mi,

Čo,....nevyhovujúci mančaft ?
Ak je to v tom,tak pre mňa je tiež dôležitejšie s kým,ako kam :idea:
Radšej pôjdem s príjemnými ľuďmi do susedného okresu,ako s nepríjemnými na Nový Zéland.
U nás vo firme lieta vrcholový menežment na "služovné cesty" do Číny,Malajzie,Severnej Ameriky.Howno tam vybavia,iba čo premárnia kopu peňazí.Mnohí im tieto dovolenky závidia,ale keď vidím,ako sa medzi sebou "žerú",tak nešiel by som s takou zostavou radšej nikam.
Tož,mňa ani nevolajú :-P . Možno je to ako v tej bájke ..." aj tak bolo to hrozno kyselé " :mrgreen:
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 14. 2. 2010 11:45

Jo jo Roxore, ale daj si Bacha, když nejseš v Síti, můžeš se ocitnout v síti, tej rádoby sociálné, hej. STarec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod roxor 12. 6. 2010 05:17

Marcel Kudlvasr píše:Jo jo Roxore, ale daj si Bacha, když nejseš v Síti, můžeš se ocitnout v ...

... v riti :oops:
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 13. 6. 2010 20:21

tak nějak to vidím na exkurzi po českých hradech a zámcích
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod hobitt 13. 6. 2010 22:16

Letos asi nikam.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod DennyNet 14. 6. 2010 14:19

Nazdar,

chtel bych nekam vyrazit, ale nemam moc $ radsi bych nekam k mori, ale napadlo me ze bych mohl nekde treba na 14 dni jel k mori autobusem do nejakeho primorskeho mesta kde bych od rana napr. myl nadobi az do 12 hod a odpoledne se pak sel vykoupal v mori?!?

napada vas neco takoveho.. ?!?

diky za typy.. D.
DennyNet
Čtenář

Odeslat příspěvekod Jack111 14. 6. 2010 14:37

DennyNet: Joo tak něco takového těžko seženeš :-D Ráno v přímořských oblastech v restauracích není moc zákazníků. Proč by měl najímat majitel brigádníka právě a jen na tuto dobu? Naopak odpoledne se začínají hosti tlačit ve dveřích. Co jsem slyšel od kamarádů a otroků přímo na místě, tak většinou dělali od rána do zavíračky a jednou za týden chvilku volna :-D

A co chceš slyšet za tYpy? Agentury nebo přímo restaurace?
Jack111
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka