Kam v létě vyrazíte na dovolenou?

Cesty doma i do zahraničí, rady, varování

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod AliGiro 31. 1. 2010 10:54

a já se už opět těším na krásnou dovolenou do Itálie :oboze
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hobitt 31. 1. 2010 13:36

Dostal jsem nabídku jet do Španělska, ale nechce se mi, takže letos jen Jižní Čechy. :)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 31. 1. 2010 14:50

Loni jsem byl týden v krkonoších (adršpach, pec atd.) a týden okolo Těrchové. Jánošíkové děry, vrátná, sůlovské skály. Bylo krásně, počasí vyšlo, nádherné fotky.
Letos někam k moři kde jsem ještě nebyl. Takže buď do egypta nebo španělsko.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 31. 1. 2010 15:05

Asi jako vloni... takze na tabor a na festaky... :love:
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 31. 1. 2010 17:19

Ahoj Aligiro, jaksi To Moře nahoře nicmoc, že...chce TO až dolů na Kalabrii, tož nedoporučuji, tak jedině Aquasplash u Bibione é vedle v Lignanu.
No S - Tony taky se mi s tou Špáňou ozvi, rád si zajezdím s prstem po Mapě a v šedous headu...Tulák Ogden, Marcel od Zvonu, Pod Modrou Oblohu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod hobitt 31. 1. 2010 19:32

S-Tony: Adršpach a okolí...tam se mi moc líbilo. :)
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod hobitt 31. 1. 2010 19:33

AliGiro píše:a já se už opět těším na krásnou dovolenou do Itálie :oboze

S rodiči? Nechtěl bych... :D
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 31. 1. 2010 20:15

hobitt píše:S-Tony: Adršpach a okolí...tam se mi moc líbilo. :)

Hlavně tam unvitř u toho jezírka letos v létě půjčovala loďky mladá holka co měla obrovské prsa a ještě větší výstřih. To jsem čuměl a přítelkyně mně pak musel odvést jinak bych tam čuměl do dnes.
Pěkné to tam bylo :D
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod polda 31. 1. 2010 20:19

S-Tony píše: měla obrovské prsa a ještě větší výstřih. To jsem čuměl a přítelkyně mně pak musel odvést jinak bych tam čuměl do dnes.
Pěkné to tam bylo :D

...toď můj průser,že pěkný dovolený jsou jen tam kde maj hezký holky... :-* 8-)
polda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 31. 1. 2010 20:22

Tak jistě. Baby mají radost že jsou u moře a chlapy, že ty prachy nejsou až tak úplně vyhozené a je se na co dívat.
Jsem byl předloni v Turecku a u bazénu na hotelu byla mladá holka nahoře bez a v jednom kuse si mazala prsa opalovacím krémem. Taky pěkná dovolená. :D
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod polda 31. 1. 2010 20:26

...při troše osobní odvahy ti dají i šáhnout :) -to je další vjem,který se dá také zapojit
polda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 31. 1. 2010 20:30

Tak to by mi asi u přítelkyně už neprošlo. Ale dívat se můžu. :--
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 31. 1. 2010 21:30

V Tom případě Ti doporučuji Ostrov Ráb v Kvarneru pod Rijekou, můžeš mít ode mne Info na Cestu i o Rábu - Lopar, Rajska plaža a dalších 20 -ti písečných zátokách = Zatopený Adršpach, s ostrou erozí a vším co k tomu patří. A vyjde Tě to daleko levněji než Španělsko či Egypt, he. A je to blíž...(viz moje fotky vedle...).
S - Tony , napiš, bude komplet servis na CD.
Tulák Balkanski, Mečka Bradova, Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 31. 1. 2010 21:58

Kvarnerské ostrovy. To zní jak čínská napodobenina Kanárských Ostrovů.
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 1. 2. 2010 12:37

No S - Tony, KVARNER, jsou OTOCI - ostrovy v ,,zálivu -Koutě,, mezi Pulou, Rijekou, až po Starigrad...Velebitský hřeben. Z něho je na ně krásně vidět, máš je jako na Dlani. Jsou TO: KRK, Ráb, Cres, Malý a Velký Lošinj a spousta menších mezi nimi. Nej čvacht, díky tomu pískovci a soukromým, teda Ty jseš ten ,,soukromník,, cca 20 zátokám(bez zástavby a každá jiná, privátní, dobrovolné i vyznačené či oficiální... Nůďa pláže, HE) s písečkem na nádobí, utopenejma skálama i syrovými útesy plnejma zkamenělin...doporučuji Červen a Září. Camp či Privát na Fleku...850 km od Prahy, co chceš více, hej. Jen To, aby se Ti vydařilo počasí! Což každému přeji. Tulák Ogden - Marcel od Zvonu.
Stručná OGDEN - ,,Zkratka,,... Trasa: Praha - Bratislava - Gyor - Nagykanizsa - Letenye -Zagreb - Karlovac(stará Franz Jozefská silnice, teď již novej asfalt + svodidla!) - Senj(pěknej sešup) - Jablanac trajekt na Ráb - Ráb - Lopar, Rajska plaža...trasa je po dálnici jen! do Bratislavy, jinak bez ní...Teda až do Splitu po Dálnici přes Wien lze, ale..., že. Radši takhle, he.
Jinak bez auta...Busem do Rijeky - či až do Bašky na ostrovu KRK a trajektem do Loparu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka