iva: Jo, Balkán je nejlepší. Byl jsem před 2 roky v Bulharsku a určitě nejlepší dovolená co jsem kdy měl. Zatím jsem teda nikde moc nebyl, párkrát Itálie, Chorvatsko, Francie, Norsko, Slovensko, Dánsko...
Ale s přehledem vede Bulharsko. Z aprvý je tam, nebo spíš prej bylo tam levno. Oběd skoro v nejlepší restauraci nebyl problém za 100kč se všim, jinak kolem 50 kč se všim:-) Je to prostě něco jinýho, co se jentak nevidí, kde mužeš vidět jak jede vozka s oselm po silnici?
Ne, prostě tak celkově, je to tam fakt takový nezkažený. Byl jsem skoro po celým Bulharsku, byl jsem tam dýl jak měsíc. Pár dní v Sofii, pak kousek v Pazardžiku, potom moře, tzn. Burgas, Varna, Zl. písky. Celá měsíční dovolená vyšla bez letenky na asi 6500
A to sem fakt nešetřil, tam ani neni na čem, restaurace každy den, bary, všelijaký prohlídky atak, taxíky...
Pravda, bydlel jsem na privátě. Ale co jsem slyšel, tak se prý dost brutálně zdražilo, takže nevim. Ale příští rok bych tam jel teda hend znova
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY