New York City - studium anglictiny v Empire State Building

Cesty doma i do zahraničí, rady, varování

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Lumpi 19. 1. 2009 21:40

Znate nekdo jazykovou skolu Kaplan Aspect? Dle proma je to jedna z nejrozsahlejsich jazykovych skol, specializujici se na vyuku anglictiny. Kurzy zde nabizi i nektere ceske firmy, centra potom maji vsude po svete.

Me z jejich nabidky velice zaujal intenzivni kurz anglictiny v New Yorku v Empire State Building (63. patro :)). Jelikoz me to ale bude stat peknej balik, chci se zeptat, jestli zde neni nekdo, kdo ma s timto kurzem nejake zkusenosti, pripadne se skolou obecne.

Rad penize na tuto vec investuji, ale chtel bych za ne adekvatni navratnost, tzn. jsem spise pro uceni nez hrani si (moje zkusenost z jazykovek).

Je tu nekdo takovy?
Lumpi
Čtenář

Odeslat příspěvekod LucieLea 18. 5. 2009 20:00

Dobrý den, zaujal mě Váš dotaz a chci se Vás zeptat, zda už jste do školy nastoupil, či zda se tam teprve chystáte a máte již případné info o škole. Také mě totiž napadla myšlenka odjet do "vysněného" New Yorku a zkloubit příjemné s užitečným a trochu se potrápit angličtinou :-). Moc by mě zajímala něčí zkušenost z nějaké dobré a šikovné místní školy, možnost ubytování a případně i dalšího vyžití nebo i nějakého malého přivýdělku. Budu Vám vděčná, pokud mi dáte zprávičku, jak jste na tom a co jste ev. zjistil. díky moc a přeji Vám pěkný večer, případně hezký pobyt v New Yorku. Lucie
LucieLea
Čtenář

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 22. 5. 2009 09:16

Lumpi píše:Rad penize na tuto vec investuji, ale chtel bych za ne adekvatni navratnost, tzn. jsem spise pro uceni nez hrani si (moje zkusenost z jazykovek).

Pokud Vám jde o investici, tak bych se na to díval s chladnou hlavou a nenechal se unést představou že chodíte "do školy" do Empire State Building jeďte na třeba Floridu nebo kamkoli jinam než do ve všech ohledech brutálně drahého NYC - tam si zajeďte jen na výlet. Vyjde vás to podstatně levněji.
Jinak klíčem k úspěchu je co možná nejvíce se "ponořit" do cizojazyčného prostředí a přinutit se komunikovat, byť třeba s chybami. Stylem jakým se u nás jazyky vyučují vytvářejí v lidech jen strach z chyb a místo aby mluvili a dělali chyby, tak nemluví vůbec.
Magistr Kelly
Nadšenec