nějaký tip na víkend

Cesty doma i do zahraničí, rady, varování

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod ste78 25. 11. 2008 10:00

Zdravím, chci jet s přítelkyní někam přes víkend.. Máte nějaké tipy na zajímavé destinace nejlépe v okolí Brna? Příjemné ubytování na zajímavém místě?

Díky moc za všechny případné odpovědi.
ste78
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 27. 11. 2008 09:49

Vídeň. Z Brna je to kousek
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Lukino 27. 11. 2008 09:54

Znojmo, Mikulov...
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ste78 27. 11. 2008 10:21

:-[ ta Vídeň mě vůbec nenapadla..

Máte někdo zkušenosti s ubytováním? kolik stojí teď v zimě nějaký normální hotel někde poblíž centra? Popř. doporučí někdo ubytování?

Díky moc :))
ste78
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jannnn 27. 11. 2008 11:08

teda ja z okoli brna nejsem, ale zamis rikal, ze kousek v rakousku jsou pry nejaky skvely termalni lazne. bez dovoleni ho tu ocituju z jinyho fora:

zamis píše:Ani nevim jestli tady neco takovyho uz nemame, ale myslim ze ne. Jelikoz netravim volnej cas jen v hospode, podelim se s vama o hezky mista kde jsem posledni dobou byl a vy se zas podelite se mnou.

Prvnim mistem jsou termalni lazne v Laa v Rakousku. Kam se hrabou nase akvaparky a podobny zarizeni... Zadny fronty, nikde milion lidi, cisto, a to vsechno jen par set metru za hranicema. areal se sklada vicemene ze dvou bazenu. Prvni je venkovni, voda je tam slana a teplota je 36 stupnu. pod vodou jsou svetla ruznych barev, takze vecer za svitu mesice je to romantika jak se patri.
Obrázek
Obrázek

Druhej bazen je castecne venku a castecne krytej, voda je sladka a teplota je 34 stupnu. Samozrejme tam nechybi ruzny probublavatka a hybaj do kola.
Obrázek
Obrázek

Otevreno maji od 9:00 do 22:00 kazdej den, takze se tam urcite zastavte.

edit: no ted sem si vsimnul, ze ty bazeny jsou spis venkovni, takze v tomdle pocasi nic moc :D ... ale necham to tu, treba to vyuzije nekdo jiny nekdy jindy :)
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 28. 11. 2008 20:02

ve Znojmě nic není :D pokud teda nejdeš konkrétně na nějakou akci
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 1. 12. 2008 17:20

hmmmm, burčáček :-P

i když to spíš asi Pálava :hm
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod aquarkko 1. 12. 2008 23:47

no, burčák akorát na Vinobraní :) ale jo, tak je tam...můžete si prolízt podzemí, radnicu, Louku, sklepy...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod zamis 18. 12. 2008 07:19

jannne, sice ty bazeny jsou venkovni, ale i kdyz je venku munis deset, tak voda ma furt 36 stupnu.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Lukino 18. 12. 2008 10:40

jj, da se to a dokonce je to i docela prijemne
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zamis 18. 12. 2008 12:07

to kazdopadne, neni nic hezciho jak mazleni za tmy v oblaku pary a pri svitu mesice a hvezd. vecer tam jeste sviti takovy barevny svetalka, tak je to bajo
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod zamis 29. 12. 2008 14:42

dneska jsem si udelal vylet na obranskej hrad ( nebo spis to co z neho zbylo). nebylo to tak monstrozni jako vcera na orliku, ale svoje kouzlo to ma. hezkej vylet kousicek od brna

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod szkandi 25. 2. 2009 11:39

Muj tip, je www.geocaching.com , ale to musis vlastnit nebo od nekoho si pujcit GPSku... pak je zajimavy uplne kazdy kout nasi zeme :kuk:
* Futurama 4ever!
szkandi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zamis 24. 5. 2009 08:41

rozhledna ve velkych pavlovicich. je tam krasne

Obrázek

Obrázek

Obrázek

zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 5. 2009 12:18

ste78 píše:ZPříjemné ubytování na zajímavém místě?

Díky moc za všechny případné odpovědi.

Brno hlavní nádraží :hm Knajpa tam je, tak můžete i ztupit ostří svého střízlivého stavu. A na výlet do Vaňkovky je to kósek
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Další stránka