Tunisko dovolenka - otazky

Cesty doma i do zahraničí, rady, varování

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod cumel30 4. 7. 2008 23:15

Jo jo jo jo poď do Tatier,budem ti robiť sprievodcu za dara. :potichu :potichu :potichu
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Omri 12. 7. 2008 15:41

ahoj...

podla mna tvojej priatelke, ani priatelkam tvojich priatelov nic nehrozi... ja som bola velakrat v Tunisku, vzdy sa mi tam velmi pacilo a ci som bola sama s kamaratkmai alebo s priatelom, nikdy sa mi nic nestalo a vzdy sa do Tuniska velmi rada vraciam. Ak ma aj niekto na ulici oslovil, tak som nereagovala, alebo som mu jednoducho povedala, ze si nezelam s nim komunikovat a nech mi da pokoj a ten muz odisiel... Toto robia vacsinou mladi chalani a oslovuju takto zeny za ucelom sexu alebo s cielom ziskat "priatelku z Europy" nakolko maju snahu dostat sa von z Tuniska.... Najvacsia chyba dievcat je ta, ze pokial im daju malu nadej - usmev, pohlad tak ich potom tito chalani prenasleduju, nie vsak preto, aby im nieco urobili, ale aby nadviazali kontakt... tie standardne oslovenia su ... "hello. do u speak english? german? french? italy? ... you are very nice.... " a podobne... ale pokial nevidia ziadny naznak zaujmu, tak ich nechaju napokoji...

Tunisko je pekna krajina a ja som tam vzdy velmi spokojna.

Mimochodom pani... :-) ja som uz zazila take veci, ze priatelia isli na dovolenku do Tuniska spolu a vracali sa rozijdeni.... ;-) (moj pripad to nie je :-) ) tunisia maju zvlastne caro a uz som zazila nejednu zenu, ktora im podlahla... ;-)
Omri
Čtenář

Odeslat příspěvekod niio 12. 7. 2008 18:52

Omri píše:ahoj...

podla mna tvojej priatelke, ani priatelkam tvojich priatelov nic nehrozi... ja som bola velakrat v Tunisku, vzdy sa mi tam velmi pacilo a ci som bola sama s kamaratkmai alebo s priatelom, nikdy sa mi nic nestalo a vzdy sa do Tuniska velmi rada vraciam. Ak ma aj niekto na ulici oslovil, tak som nereagovala, alebo som mu jednoducho povedala, ze si nezelam s nim komunikovat a nech mi da pokoj a ten muz odisiel... Toto robia vacsinou mladi chalani a oslovuju takto zeny za ucelom sexu alebo s cielom ziskat "priatelku z Europy" nakolko maju snahu dostat sa von z Tuniska.... Najvacsia chyba dievcat je ta, ze pokial im daju malu nadej - usmev, pohlad tak ich potom tito chalani prenasleduju, nie vsak preto, aby im nieco urobili, ale aby nadviazali kontakt... tie standardne oslovenia su ... "hello. do u speak english? german? french? italy? ... you are very nice.... " a podobne... ale pokial nevidia ziadny naznak zaujmu, tak ich nechaju napokoji...

Tunisko je pekna krajina a ja som tam vzdy velmi spokojna.

Mimochodom pani... :-) ja som uz zazila take veci, ze priatelia isli na dovolenku do Tuniska spolu a vracali sa rozijdeni.... ;-) (moj pripad to nie je :-) ) tunisia maju zvlastne caro a uz som zazila nejednu zenu, ktora im podlahla... ;-)

vdaka za skusenost ;-)
AMD X2 5000+ BE 2.6@3.1,ASUS EAH3870 512DDR4 890/1196,ASUS M3A AMD770FX,Samsung 16MB 250GB HD252HJ + 32MB 1TB HD103UJ ,WD320GB 7200rpm USB2.0, 4x2GB DDR2 800MHz, LG 20" LCD L204WT-BF 5ms 1680x1050,Artic freezer pro64,Fortron 400W Blue storm II
niio
Návštěvník

Odeslat příspěvekod haawaanaa 13. 8. 2008 18:46

V Tunisu jsem byla letos na Djerbě..co se týče toho tam jet či nikoliv....co se týče místních pánů..někteří dokáží být milí,komunikativní a dá se říct v pohodě...ale také jsou tam i neodbytní,otravují otázkama jak se máš?,dotazy na partnera,atd.Záleží, jak si je člověk připustí k sobě...hlavně jsou mnohdy rafinovaní...využíjí každé situace...byla jsem tam poprvé...jela bych tam zas...ale jiné místo...hlavně si hledejte místo kde je možnosto výletů ,aktivního využití času atd.Protože jinak se tam budete nudit..a pak jen popíjet,sbírat mušle..a zase popíjet... :mrgreen:
haawaanaa
Čtenář

Odeslat příspěvekod S-Tony 13. 8. 2008 22:03

haawaanaa píše:V Tunisu jsem byla letos na Djerbě......možnosto výletů....jinak se tam budete nudit..a pak jen popíjet,sbírat mušle..

Ale přece svobodní chlapi jezdí na dovolenou hlavně kvůli pití a mušličkám :twisted:
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Předchozí stránka