Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Omri píše:ahoj...
podla mna tvojej priatelke, ani priatelkam tvojich priatelov nic nehrozi... ja som bola velakrat v Tunisku, vzdy sa mi tam velmi pacilo a ci som bola sama s kamaratkmai alebo s priatelom, nikdy sa mi nic nestalo a vzdy sa do Tuniska velmi rada vraciam. Ak ma aj niekto na ulici oslovil, tak som nereagovala, alebo som mu jednoducho povedala, ze si nezelam s nim komunikovat a nech mi da pokoj a ten muz odisiel... Toto robia vacsinou mladi chalani a oslovuju takto zeny za ucelom sexu alebo s cielom ziskat "priatelku z Europy" nakolko maju snahu dostat sa von z Tuniska.... Najvacsia chyba dievcat je ta, ze pokial im daju malu nadej - usmev, pohlad tak ich potom tito chalani prenasleduju, nie vsak preto, aby im nieco urobili, ale aby nadviazali kontakt... tie standardne oslovenia su ... "hello. do u speak english? german? french? italy? ... you are very nice.... " a podobne... ale pokial nevidia ziadny naznak zaujmu, tak ich nechaju napokoji...
Tunisko je pekna krajina a ja som tam vzdy velmi spokojna.
Mimochodom pani...ja som uz zazila take veci, ze priatelia isli na dovolenku do Tuniska spolu a vracali sa rozijdeni....
(moj pripad to nie je
) tunisia maju zvlastne caro a uz som zazila nejednu zenu, ktora im podlahla...
haawaanaa píše:V Tunisu jsem byla letos na Djerbě......možnosto výletů....jinak se tam budete nudit..a pak jen popíjet,sbírat mušle..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků