Tunisko dovolenka - otazky

Cesty doma i do zahraničí, rady, varování

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod niio 2. 7. 2008 10:55

chceme ist do tuniska za tri tyzdne 2pary. znamy mi hovoril, ze mimo hotela a plazi ze je to tam pre baby nebezpecne, ze domaci obtazuju zeny.
Viete napisat, na co si davat pozor v tunisku a ci by ste tam isli znovu?
AMD X2 5000+ BE 2.6@3.1,ASUS EAH3870 512DDR4 890/1196,ASUS M3A AMD770FX,Samsung 16MB 250GB HD252HJ + 32MB 1TB HD103UJ ,WD320GB 7200rpm USB2.0, 4x2GB DDR2 800MHz, LG 20" LCD L204WT-BF 5ms 1680x1050,Artic freezer pro64,Fortron 400W Blue storm II
niio
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 2. 7. 2008 11:19

tak ja byla v Tunisku vseho vsudy 2x, jednou jsem tam byla s maminou (to abych ji udelala radost, dlouho nikde nebyla :-) ) a podruhe se segrou (nemela jsem s kym jet :-D )...je fakt, ze chlapi v zemich jako je Tunisko a Egypt zeny hodne obtezuji, ale pokud zena nesouhlasi s navrhem klidi se z cesty...ja si pamatuju, kdyz jsme si zaplatila vyjizdku na koni na plazi, tak mi tam jeden mistni hodne dlouho daval navrhy...klasicke otazky typu, jestli mam pritele, s kym tu jsem a jestli bych nezasla vecer na sklenku me nechavaji chladnou :-D ...dokonce nepomohlo ani to, kdyz jsme mu rekla, ze jsem zasnoubena :-D :-D ...je tohle otravovani bavi dlouho, me ne :twisted: , takze jsem pak hodne neprijemna a to uz na me pecou :-] ....takze asi na tom co jsi slysel neco bude, ale to je spis, kdyz jim ty holky "podlehnou" a nebo jedou do nejake priserne diry v Tunisku...pokud budete v parech, tak si na vase pritelkyne asi taky troufnou, ale nebude to tak intenzivni jako u holek bez pritele :lol:
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 2. 7. 2008 11:28

Já jsem tam byl s přítelkyní, ale mám dva metry, 100 kilo a celkem široké ramena. Takže jsem si nevšiml, že by jí někdo obtěžoval :D Ovšem samotnou jsem jí nikde nepustil :!:
Mně to tam moc nebezpečné nepřišlo a to jsem se chodili podívat i mimo turistické oblasti. Zajímalo mně jak se tam normálně žije.

Spíš tam jsou otravné ty děcka co za jeden dinar nabízejí ty kytičky. Ty jsou na každém rohu a po týdnu v tunisku lezou fakt už na nervy.
Jo a co se říká o obchodnících, že rádi smlouvají tak to není pravda. Když uhádáte nižší cenu tak jsou spíše *****í a je pak lepší se z obchodu rychle pakovat.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Noovo 2. 7. 2008 12:27

S-Tony: jenze oni jsou ***** jen naoko, aby se nereklo, pritom je jim to jedno ;-) ...vim to od naseho egyptskeho pruvodce, ktery byl pravy egyptan a mistni zvyky zna...je fakt, ze kdyz se takhle nastvou vypada to docela o drzku...

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod cumel30 3. 7. 2008 09:34

Je to tam nebezpečné,baby musia chodiť zahalené až po uši,nemôže sa tam chlastať,môžu ti ukradnúť ženu,alebo vymeniť za ťavu,proste tam by som nešiel ani za dara,moslimovia sú prije*aný národ,radšej by som išiel na Kanáre,už sa na tom pracuje,idem na 14 dní. 8-P :potichu :potichu
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Noovo 3. 7. 2008 09:43

cumel30: hm tak zrovna na Kanarske ostrovy bych v zivote nejela, neni tam nic jen hory a nedovedu si predstavit co bych tam celych 14 dni delala :pozor

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marty89 3. 7. 2008 10:54

No já bych taky zrovna dvakrát nevěděl, co dělat 14 dní v Tunisku
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod cumel30 3. 7. 2008 12:53

Noovo píše:cumel30: hm tak zrovna na Kanarske ostrovy bych v zivote nejela, neni tam nic jen hory a nedovedu si predstavit co bych tam celych 14 dni delala :pozor

Sex,pivo,turistika,erotika,politika,more,Španieli........ :-P
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod niio 3. 7. 2008 13:24

cumel30 píše:
Noovo píše:cumel30: hm tak zrovna na Kanarske ostrovy bych v zivote nejela, neni tam nic jen hory a nedovedu si predstavit co bych tam celych 14 dni delala :pozor

kamarat bol na kanaroch niekolko mesiacov. je to cierny lavovy ostrov a take iste je aj more. hovoril, ze na dovolenku by tam nesiel. nie je tam vobec exotika....
AMD X2 5000+ BE 2.6@3.1,ASUS EAH3870 512DDR4 890/1196,ASUS M3A AMD770FX,Samsung 16MB 250GB HD252HJ + 32MB 1TB HD103UJ ,WD320GB 7200rpm USB2.0, 4x2GB DDR2 800MHz, LG 20" LCD L204WT-BF 5ms 1680x1050,Artic freezer pro64,Fortron 400W Blue storm II
niio
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cumel30 3. 7. 2008 17:38

niio píše:
cumel30 píše:

kamarat bol na kanaroch niekolko mesiacov. je to cierny lavovy ostrov a take iste je aj more. hovoril, ze na dovolenku by tam nesiel. nie je tam vobec exotika....

Nezabúdaj,že je tam viac ostrovov a exotika je tam väčšia ako v Tunisku na ihrisku. :-P
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod niio 4. 7. 2008 09:09

cumel30 píše:Nezabúdaj,že je tam viac ostrovov a exotika je tam väčšia ako v Tunisku na ihrisku. :-P

ked uz tak, tak by som siel na maledivy, kubu, havaj, bora bora, seischely a podobne :D aspon raz v zivote by som chcel navstivit jedno z uvedenych miest. Ono, keby mal clovek na to gule, tak na hawai sa da ist naslepo a niekde sa tam ubytovat, pricom by sa dost korun usetrilo, v podstate by sa platila len letenka...
niio
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cumel30 4. 7. 2008 09:10

Tak idem radšej na Hawai,som pevne rozhodnutý.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Noovo 4. 7. 2008 09:36

niio: ja na Kubu letim v pulce srpna s pritelem ^^

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod jezek 4. 7. 2008 12:20

Kamarád tam jede na 5 dní,právě jenom na ty hory.Vůbec nebude u moře.Ale jinak souhlasím.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Přeborník

Odeslat příspěvekod Noovo 4. 7. 2008 14:45

jezek: prave si myslim, ze kanary jsou jen na par dnu, a to chozeni po horach, protoze nic jinciho tam neni...jojo videla jsem par fotek tech hor, muze to byt na turu dobry, ale to muzu jet za mensi penize do Tater, kde si myslim, ze je to hezci :-)

Love is a Losing Game

Noovo
Přeborník

Další stránka