Poradte při výběru kola

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod michee 2. 7. 2009 13:28

Já je už zkoušela na ostro a zatím v pohodě :D Je to rozhodně lepší než nějaký běžecký botky, či něco podobně zvrhlýho.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 2. 7. 2009 13:42

Na kolo jsou nejlepší o číslo větší tenisky od vientamců s nějakou rovnější podrážkou. Ty jsou měkké vždy a pohodlné na kolo akorát.

michee:
Doufám že když přítel trval na vybavení, tak ho aspoň taky zaplatil.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 2. 7. 2009 23:48

S-Tony píše:Na kolo jsou nejlepší o číslo větší tenisky od vientamců s nějakou rovnější podrážkou. Ty jsou měkké vždy a pohodlné na kolo akorát.

helé hochu, tady v tomhle jsi asi dobře uletěl.. Boty na kolo nemají byt měkké ale právě co nejtvrdší, podrážka by se ze spodu neměla pokud možno vubec prohýbat.. :pozor

Když si vezmeš tretry, a nášlapné pedály tak spolu drží fakt jen tak na 2cm čtverečných, takže musí to držet ta podrážka...
Obrázek
Obrázek

pokud máš normální botu tak ti "přetíká" přes pedál, a to je špatně...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod S-Tony 3. 7. 2009 00:47

No tak za prvé, my normální smrtelníci máme tyhle ložiskové pedály za 350 kč:
Obrázek
A za druhé, jezdím v těchle teniskách a pohoda. Neklouže, nebolí a drží:
Obrázek
EDIT: Tvrdé boty k smrti nemávidím na jakýkoli sport. Boty musí být poddajné, průdušné a nesmí tlačit. Já mám citlivé nožky :D
Naposledy upravil S-Tony dne 3. 7. 2009 10:12, celkově upraveno 1
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod michee 3. 7. 2009 06:41

S-Tony píše:michee:
Doufám že když přítel trval na vybavení, tak ho aspoň taky zaplatil.

Boty, pedály a přilbu zaplatil on, ale kolo a hadříky jsem si platila já sama. Ne že by on nechtěl, ale potřebuje co nejvíce peněz na byt...navíc já si to kolo ráda zaplatila :mrgreen:

Jinak moje botky jsou tyto (jiné dámské nebyly, tak co se dalo dělat) a přítel má takové, co ukazoval Mark, akorát celé v černém. S jízdou v "teniskách" se to nedá srovnávat.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 3. 7. 2009 10:09

Tak kolo určitě zaplatit sama. To by si ho pak taky mohl při rozchodu nárokovat. Ale ty blbůstky okolo bude těžko chtít vrátit.
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod michee 3. 7. 2009 11:04

S-Tony: tak nad tímto ani neuvažujeme.....
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 3. 7. 2009 19:33

Nad tím se neuvažuje. To prostě jednoho dne příjde a člověk ani neví proč.
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod michee 3. 7. 2009 20:42

Ano, jako první pád z kola. Ten taky příjde a člověk neví proč :D Zítra jedu poprvé projet to nové kolo, tak uvidím jak se pojede.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 8. 11. 2009 17:39

přemýšlím, že si na jaře pořídím silničku, tak co říkáte na tuhle??
Obrázek

http://www.cube-bikes.cz/detail.php?id=215
http://eshop.bikezone.cz/index.php?swit ... T&pocet=10
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Nadšenec

Odeslat příspěvekod roxor 17. 11. 2009 08:40

Vypadá byť super.
Ono všetko nové vyzerá byť echtovno,ale až keď začneš zabehávať,tak sa stroj prejavý.Ale hádam,že pri žiletke by nemali nastať niejaké problémy.
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod -vasek- 17. 11. 2009 10:04

Ten trojpřevodník a dlouhé ramínko přehazovačky je na silničku fuj fuj. :)
-vasek-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 17. 11. 2009 12:04

proč? Já se v silničkách moc nevyznám, tak prosím o vysvětlení :)
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Nadšenec

Odeslat příspěvekod -vasek- 17. 11. 2009 12:41

Mno nevypadá to hezky.. :D

Jiný důvod krom hmotnosti se asi nejít nedá.
On snad na silničku ten třetí převodník není potřeba, to mi příjdou lepší třeba compact kliky.
Ono to je všechno o pojetí jízdy, pro turistu-požitkáře je třetí převodník plus, pro turistu-spěchače (já :D) je ten malý převodník na nic. :)
-vasek-
Návštěvník

Předchozí stránka