Poradte při výběru kola

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod JozefV 1. 4. 2009 18:29

20kg :D
to bude mat zotrvacnost ako vlak :D
JozefV
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 1. 4. 2009 21:11

hnus
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod JozefV 3. 4. 2009 13:13

Pozeram ze este sa da kupit model z 2008 a to o 42% lacnejsie, rpesnejsie Kelly's IRC 5.9 (z 1427 na 822 eur) a tentorocny stoji 1299. To su tie technologie na tych bike take vylepsiene kazdy rok ze to tak strhnu tie ceny?

Vie mi niekto povedat aky je rozdiel medzi napr 500e a 1000e bike? :)

Nieco ako:
http://www.eshopgreenbike.sk/eshop.php? ... =114750716
http://www.eshopgreenbike.sk/eshop.php? ... =114750717
alebo ina znacka (pozna ju niekto?)
http://www.eshopgreenbike.sk/eshop.php? ... =101070892
JozefV
Nadšenec

Odeslat příspěvekod sune2009 7. 4. 2009 05:52

Zdravím potřebuju pomoct s výběrem kola asi to bude nějaký trek.nebo cross kolo.Chci to hlavně na jízdu po cyklostezkách(silnice,zpevněné polní a lesní cesty,lehčí terén).Bylo by to na občasné ježdění s přítelkyní po okolí na výlety...A cena by byla tak 8-10t...díky za rady.
sune2009
Čtenář

Odeslat příspěvekod MarkFX 7. 4. 2009 08:52

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod michee 24. 6. 2009 12:55

Tak to tu lehce oživím.
Potřebuji si po výplatě koupit krosové kolo - chtěla bych dámské, ale jak se tak všude dívám, tak na mě ta kola prostě nejsou! Všechno jsou max 18'' a já potřebuju 19" nebo 20". Přítel tudíž chce, abys si koupila klasicky pánské, ale to se mi nechce. Nemáte někdo nějaký tip? Jo a jsem lehce limitována penězi - tak do 15.000.
Děkuji :)
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 6. 2009 14:32

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod michee 24. 6. 2009 19:35

Mark: díky :) ty superior vypadají dobře, na stránky Pells jsem se už dívala, ale tam je problém, že ať se dívám jak se dívám, tak dámská kola jsou jen ve velikosti S a M :( .....budu hledat dál, anebo zkusím zajít do jedné Opavské prodejny a oni snad pro kšeft udělají maximum :D
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 6. 2009 22:00

přímo na tom odkazu Pellsu jsou velikosti napsané...

Velikosti: 15/17/19/21" Váha: 12,1 kg (vel. 17" bez pedálů)

A pokud myslíš jako od nich z obchodu že mají zrovna v nabídce jen M, S tak to neřeš, spíš se koukni na tohle kolo na jiný obchod kde budou mít i větší a počítám že i levnější.. :-)

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod michee 25. 6. 2009 07:19

jojo, už to vidím....:)...díky, jsem fakt asi slepá
Přítel dnes veze nějaká kola do servisu na seřízení a ten chlápek prodává Pellsy, tak se mi zeptá :) Doufám, že kolo bude co nejdříve. Na toho prťavýho horáka se mi zpátky nechce :D

EDIT: tak toho Pellse už nedělají a na netu měli blbě ty velikosti, dámská dělají opravdu jen 15,5" a 18", údajně bych mohla mít 18", ale nevím nevím. To radši půjdu do pánskýho modelu.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod michee 25. 6. 2009 21:18

Dneska jsem měli dlouhou chvíli a zajeli do obchodu a budu mít nové kolo - zkoušela jsem 18" a 19" a nakonec si v sobotu odvezu tu devatenáctku. No, snad to byl dobrý výběr.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 29. 6. 2009 00:33

Hmm, ten Pells má skoro všechny komponenty tak o třídy vyšší, myslím že i důmyslnší rám než ten klasický dámský ale snad v pohodě, určitě budeš spokojená :)

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 29. 6. 2009 00:38

A s tou velikostí bych to nějak tragicky neviděl, dost lidí si bere o číslo menší rám, že se menší kolo líp ovládá v technických pasážích, je lehčí při stoupání do kopca.. A prostě ta nedostatečná výška se dá celkem snadno vykompenzovat vysunutím sedlovky, nebo vyměnou za delší sedlovku... :)

Ale pro takové "amatérské" projíždky výlety o víkendech to až tak nevadí, kolo za tyhle peníze je kvalitní, nemusíš se bát.. Hlavně si ale kup helmu :)

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod michee 29. 6. 2009 06:34

Díky za rady. Helmu už doma mám....máme s přítelem kompletní vybavení - trval na tom, abych měla úplně všechno, dokonce i na cyklo botky mě přemluvil. Takže teď už jen, aby nám vyšlo počasí a můžeme vyrazit.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 1. 7. 2009 16:24

heh, řikáš tretry jo? Tak to přeju co nejmín pádů než se snima naučíš.. Já sem měl zatím 3 a to hned tu první vyjíždku... Od té doby najeto tak 700km a v klidu :)

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka