Kdybych si měl vybrat, daleko radši bych kvalitněšjí kliky a náboje, než přehazky... Co jsem měl XTR na jednom kole nebo Aceru - tak to přehazuje stejně... hlavně že to nenni nějaký Sis... opravdu, tvrdím, že acera nebo XTR je rozdíl opravdu minimální a u obou je potřeba pouažívat mezišlapy pro lehčí přehazování, u přesmykače to platí dvojnásob... Hodne je to o zacházení.. Kdo tam sází rychlosti v tahu, tak to kolo dostává pecky a ani XTR nebude dosrmti

Bohužel tohle dělá tak 98% bikerů
Deore dutý kliky jsem měl na trialu a bylo to nej co jsem měl, byly sice měkký, ale za to lehký a neuvěřitelně pevný. Měl jsem na trialu rok a pul, na horalu je to podle mě dosmrti. JInak asbolutně špatný zkušenosti mám s Truvativy. jak tady někdo psal, že nejaký kliky za pár týdnu omlel a nevim co všechno. Tak ono to kolo chce taky nějakou udržbu a aspon jednou za 2 měsíce - podle nájezdu a vule chctej třeba kliky dotáhnout

Jakmile začnou vrzat, okamžitě dotáhnout!! Pokud s tim pojedete orpavdu stačí tak 50km, tak se budou povolovat pořád... Jinak dobrá klika se povolí tak jednou za 2 roky nebo vubec. Ale stejně to chce furt kontrolovat. človek nikdy neví...
Jinak brzdy cokoliv a já bych dneska šel možná do lepších mechanických kotoučů nebo dobrých véček - klindě lepší tektra . já je mel na ko,em za 11 tisíc před 8 rokama a brzdilo tot aky fantasticky. Na trialu jsem mel hydraulický Magury HS 33, samozřejmě je to nekde jinde, hlavně bzdy jsou v ceně kola...
říkám, já tenhle problém budu řešit asi z jara a pujde o neco do ceny 8 000,- nebo skusím neco poskládat. Ale nevim nevim za tyhle peníze.
Spíš chci mechaniský kotouče - nejosu náchylný na bordel, samozřejmě nemsí se tam zase připlést klacek nebo človek nemsí blbě hapat. všechno má svoje, ale videl bych to na kotouče... Lepší mechanický, prostě aby to brzdilo.
řazení opravdu Acera, max Alivko.
Náboje vyřešený nemám a kliky taky nějaký Shimana aspon Deore.
S vidlicí za tuhle cenu tam asi opravdu nemá cenu přemýšlet a je to jedno
A s rámem to stejný, za tyhle peníze je všechno těžký a geometrie vyhovuje každýmu jiná.
řidítka mám radši širší pro lepší stabilitu.
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY