Poradte při výběru kola

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Noclaf 9. 3. 2008 21:32

Kdybych mel hlasovat ocima, tak Superior se mi libi uplne nejvic. :) Kasli na extra detailni porovnavani vybavy. Jednak jsou si tyhle kola podobny a navic v podstate vsechno jde casem vymenit.

BTW - ja ted premyslim o tom, ze vymenim starou Meridu za novou. A moc se mi libi jedna za 67 :D
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 9. 3. 2008 22:13

já půjdu asi do 29" MTB :mrgreen:
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 11. 3. 2008 22:45

Takže borci, shrnutí:

Obě kola jsou na tom s výbavou na stejné úrovni, a ted u nás v obchodě mají RMiny se slevou 2tis (a ten El Nino že v blízké době dovezou), takže obě kola jsou k mání za stejnou cenu, tj 20tis. kč...

Jenže obě kola mají každé jednu velmi slabou komponentu > SUP má shitskou vidlici (dokonce levnější než RS Dart2) a RM má shitské kliky...

Takže před pořízením budu trvat na vyměnění té věcičky za lepší, stím že si připlatím... Vidlice asi bude ale o dost větší příplatek :( tak doufám že v tom obchodě budou určitě mít slevu ty 2tisíce a pujdu asi do toho RM (vyměním ty kliky Truvativ Five-D za Firex - počítám doplatek kolem tisícovky)
A taky doufám že to pujde u nich takhle vyměnit, bo to není klasický cykloshop ale normální sport kde mají lyže atd.. > Helia :hm jinak bych ten Five-D musel prodat na inzerát :eh
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Noclaf 12. 3. 2008 07:30

MarkFX Ja myslim, zes zvolil dobre. Hlavni je, abys byl spokojeny ty.:)
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Noclaf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 12. 3. 2008 12:09

nooo, když už to tak urputně řeším, doufám že pak nebudu zklamaný :D

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod JozefV 27. 3. 2008 22:24

potom napis ako sa na tom jazdi, inac uz si kupil? :D
JozefV
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 27. 3. 2008 22:39

Nenéé, už sem v té prodejně byl před dvouma tydnama, tam mi řekli že ještě není, že přešti tyden (tenhle) by už měli přivýst ... z číny, byl sem tam dneska, to mi zas řekli že začátkem přištiho tydne to kolo určitě dovezou............... :o :o :o

Jo a určitě se pochlubím jak budu mít konečně, i nějaké fotky snad budou 8)

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod divxfan 2. 4. 2008 14:31

nedávno jsem pořídil tohle, tak můžete kdyžtak kritizovat :) po asi třech letech se vracím k ježdění, mezitím nebylo moc kde a taky málo kdy. zatím najeto asi 50 kiláků a docela spokojenost, i když jsem předtím celoodpružený neměl a nejezdil s tretrama (namleto zatím dvakrát, vždy prakticky na místě, kdy jsem se nestihl vyháknout :)

Obrázek

http://www.cyklo69.cz/produkty/kola/prodid-38/
divxfan
Čtenář

Odeslat příspěvekod Noclaf 2. 4. 2008 14:42

Za tyhle penize bych poridil jednoznacne HT. Ale jestli jsi spokojeny. ;)
Noclaf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 10. 4. 2008 13:59

muhehéé, konečně už mam bike 8-) 8-)

Ale spotil jsem se na něm dobře, než sem dojel z města domů. :D Zlatá silnička.. O:-)
Fotky hodím až v neděli nebo někdy, ted valim za slečnou na vikend

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 26. 4. 2008 22:17

Takže konečně první oficiální fotografie nového biku... 8-) Pozor at si nenaslintáte do klávesnice

Kdo má fixní skin at klikne na fotku pravým > otevřít(zobrazit) obrázek

Obrázek

Obrázek

a trochu romantiky ^^

Obrázek

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Fuck8r 27. 4. 2008 07:55

pěkný, pěkný ... hlavně si ho nenech hnedka ukrást :kuk:
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 27. 4. 2008 11:32

tyjo to jsou mé noční můry že by mi ho ukradli... :-S

Jak dlouho sem na něho šetřil a těšil se a najednou by bylo pryč :-/ Radši nemyslet :pozor

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Koby 29. 4. 2008 07:24

tak pánové... řešim stejným problém :)

a budto GT avalanche 2.0 disc nebo Pells Razzer D comp
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 2. 5. 2008 13:18

zítra mě čeká bikový maraton

http://www.selasport.cz/clanky/mapa_200 ... 607_kB.jpg

to bude mazec, pré je přihlášenych nějakych 1500 lidí :-)

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka