Bajkeři, jaká je vaše povinná výbava ?

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Pade 29. 8. 2007 16:15

já mám:

nic

// Michal P: máš vůbec kolo ?
//já: jo
Naposledy upravil Pade dne 30. 8. 2007 07:07, celkově upraveno 2
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 29. 8. 2007 19:52

Michal P: to nebylo hezky :mrgreen:

jinak ja jezdim podobne vybaven jako pade, jenom si hodim do kapsicky mobil a penezenku, vyjimecne i mapu... jinak jezdim uplne nevybaven, jsem odvaznej :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod VladaP 30. 8. 2007 03:33

No tak míval sem na kole všelicos, ale postupem času sem nepotřebný odmontoval (rámová taška, blatníky - v dešti nejezdim a když jo tak jen po silnici na brigádu, takže na mě cákne jen čirá voda a to oschne :) ... )

takže zbývá:
- přední a zadní odrazka, nic jinýho odrazovacího nemam páč se mi ostatní odrazky ulámaly a nemam pedály ale nášlapy
- cyklocomputer
- 2x držák na flašku + samozřejmě 2x flaška (700ml) :D
- oblečení: dres, cyklokraťasy, brýle, helma, rukavice, tretry na nášlapy

a když si holt potřebuju vzít něco víc než jen klíče a drobný (který můžu dát do kapsy vzadu na dresu) tak si vemu batoh (mimochodem, batoh + kámošovo mobil se dobře osvědčil na natáčení videa z první osoby :D viz "sjezd radyně" http://www.youtube.com/watch?v=orkh6ym-cs8 :) )

nářadí s sebou nevezu, naštěstí se mi ještě nestalo aby se podělalo něco extrémního - když se urve řetěz tak mam holt koloběžku :D
Alcatel OneTouch 303 > Nokyja 3410 (poslat SMS - musel jsem třísknout do stolu, volání nepřipadalo v úvahu, Nokyja - connecting people in services :)) -> Sony Ericsson T630

Odeslat příspěvekod Pade 30. 8. 2007 07:08

a vlastne ano, mám tam tachometer, to stačí
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod Joel7 31. 8. 2007 12:14

Na kole mám podsedlovou brašnu s lepením, multiklíčem a blikačkama. Tachometr ani nesundávám. Zbytek věcí jako mini pumpu, rezervní duši, upraven j imbus vozím v batohu, kde je schovaný i vak (2 litry) na vodu. V batohu mám ještě pro strýčka náhodu rezervní lanka, pásku na vysokotlaké hadice (když je nejhůř tak se dá zalepit duše a dojet :)) a plastové rychlospojky. A minilékarníčka se hodí ani nevíte jak.

A na sobě turistické tretry (jezdím s nášlapy), kraťasy s laclem Campagnolo, dres, občas termo triko. Bez přilby, brýlí a rukavic na kolo ani nesedám.

Vymoženost jménem blatníky mi koupi a asi třech použitích leží na skříni :) A odrazky nevozím od té doby co se jedna rozhodla že mi bude ve výpletu vrzat, tak šli všechny. Jedinou odrazku mám integrovanou v zadní blikačce. Jinak mám spoustu odrazových materiálů na oblečení a batohu.
Joel7
Čtenář

Odeslat příspěvekod Noclaf 3. 9. 2007 07:43

5W+10W predni svetla (luxuuuuuus ;) ), predni blikacka, zadni blikacka, jedna sada reflexnich nalepek (plus reflexni hadry), prilba (mela by byt samozrejmost), 3L camelbag, dva drzaky na flasky, jenom podsedlovka (sroubovak, sada imbusu, montpaky, duse, lepeni (Park Tool - doporucuju), cykloklic).

A samozrejme absolutne povinnou vybavou na kolo jsou alespon trochu schopny nohy. :D
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 3. 9. 2007 08:22

Pumpička, montpáky, sada klíčů, 2 flašky, tacháš Sigma Sport 700, a duše která trochu utíká ale kdybych pích tak bych na ní i domu dojel :mrgreen:
anonymni

Odeslat příspěvekod Honza729 3. 9. 2007 09:58

Ja vozim zadni blikacku, v podsedlovce paky, lepeni, dusi, multifunkcni klic, penize, klice, zvejky. Odrazky z vypletu jsem sundal, vepredu mam reflexni pruh z benzinky OMV omotany kolem trubky, je to skvele videt. Dva nosice na flasky, jedna s vodou, druha Isostar nebo neco sladkyho na chut, bezdratovy comp, rohy, a to je asi tak vsechno. Fotak, bundu, jidlo a mapy s busolou vozim v batohu, camel nemam, pripada mi to trochu uz moc.....:-)
Honza729
Návštěvník

Předchozí stránka