Prodáte Fenina, budete mít naditou kapsu, ale ta vaše koncepce kupování hráčů za pakatel a následné prodávání za slušnou sumu do zahraničí se vám nemusí pořád vyplácet. Tepláky se samy oslabujou.
Jinak včera ten zápas s Mostem, to bylo maso. Na iDnes a FCB.cz jsem toho už napsal tolik, že tady se mi to už nechce rozebírat.

Ale jdu do toho.

No comment k prohlášení mosteckého trenéra, že rozhodčí byl s Baníkem.

V dvacáté minutě jsme měli kopat penaltu po ruce (
foto - neoddiskutovatelné), z následného protiútoku jsme dostali první gól. Pak přišel likvidační faul na Lukeše od toho hovadského Jugoše, dostal jenom žlutou. Vyrovnali jsme. Pak další rána, zas jsme prohrávali. Ke konci poločasu toho hnusného Jugoše po právu vyloučil (resp. měl být venku už dávno), když po odpískání kopl balon do branky. Jejich trenér se ohrazoval, že bouřilo 14k lidí, takže odpískání nešlo slyšet.

Prostě cyp.
Nehráli jsme moc dobře, ale nakonec Svěrky vybojoval penaltu, kterou sám proměnil. Když běžel pro balon k brance, nějaké hovado ho podkoplo a on narazil na branku. Další jasná červená.

Svěrky byl vůbec taky hodně okopávaný. V 66. minutě to nevydržel (já bych bouchnul daleko víc už v prvním poločase, být v jeho kůži) a do Mostečáka žduchnul. Nepochopitelně dostal červenou.

Jestli dostane za takovou kravinu od disciplinárky stop, tak jdu blít. Bylo to maximálně na podmínku.
Černoši v Mostu hráli šikovně, ale ke konci hodně chybovali a asi je sebralo bouřlivé prostředí, tak dost kazili. A co bylo hnusné, že neustále filmovali. V druhém poločase to už ale rozhodčí prokoukl, takže to vypadalo tak, že třeba náš Mostečáka zatahal za dres, ten se odporoučel k zemi jako by měl zlomenou nohu a půl hodiny se válel. Hrálo se normálně dál. Pak shledal, že se asi pískat nebude, tak se jakoby nic zvednul.

Normálně za to měli dostávat žluté.
Atmosféra gradovala, po vedoucím gólu to byl naprostý výbuch euforie, o těch dalších gólech ani nemluvím. Byli jsme disciplinovanější, tři body jsou doma.
Uff.