MS v ledním hokeji 2007 - Rusko

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod scater 9. 5. 2007 15:34

JJ.Sice je neznám, ale nemaj zkušenosti.Jágr a spol. už maj pár let za sebou a ví jak na to.
Dneska to byl pro rusy svižnější trénink
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 9. 5. 2007 15:34

Myslím, že mladí neznamená, že neumějí hrát. Nezkušenost je v takovém případě třeba nahradit nasazením a ,,srdcem".

Ač jsou mladí, tak to neznamená, že jsou to nějací nezkušení chlapečci ,,od vedle". Od správného sestavení týmu je tam trenér - mám pocit, že je čas na změnu.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Johnz5 9. 5. 2007 15:36

Ale připadlo mi, že se těch rusáků bojej.
Zdraví Jan Musil aka Johnz (a ta 5 je tam přebytečná :-))

---------------------------

Nejsem moderátorem žádného diskuzního fóra.
Johnz5
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Filip Novák 9. 5. 2007 15:36

я ненавидеть русские.
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod scater 9. 5. 2007 15:37

Jj.Vůbec do nich nešli a když jo, tak se netrefili.Hlavně jak jim to dávaj před bránou to vůbec neni dobrý.Maj z nich asi moc velkej respekt a to neni dobrý !
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 9. 5. 2007 15:37

Já si dovolím tvrdit, že k zásadním chybám došlo již v předešlých zápasech.

Tam jsme neuspěli a předvedli také špatný výkon. Pak ta sebedůvěra samozřejmě může chybět.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Filip Novák 9. 5. 2007 15:40

Mě osobně se líbila 1. a 2. třetina. Češi hráli aktivně a měli mnoho šancí. Bohužel ve 3. třetině se to s nimi jenom vezlo a skončilo to tak, jak to skončilo.
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 9. 5. 2007 15:41

No musime si to priznat, zlaty casy jsou pryc. Kdyz neprijede dostatecny pocet posil ze zamori, tak to proste nepujde. Nejsme jako Svedove, abysme poskladali vyborny tym jen z hracu z Evropy.

Davat sanci mladym je podle me ale dobre, stara garda nemuze hrat vecne, a naopak, az se tihle mladici otrkaji, tak se pak muzou uspechy vratit. Ale bez toho aby si to vsechno vyzkouseli mladi to nepujde
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod snowboarder 9. 5. 2007 15:41

v prvním případě došlo k chybě k puštění zápasu s Německem, tím to všechno začalo.....

a k tomu, že jsme si dnes nezasloužili vyhrát? nevím, hráli jsme nejlíp za celou dobu na šampionátu

a že nemaj zkušenosti? to neznamená, že neumí hrát, je tam spousta nováčků, na který je i Jágr slabej. A už vůbec mně štve, furt "jágr, jágr" ... je to jenom namyšlenej blb.

Kluci udělali chybu, že podcenili Německo, to se svezlo a konec

Navíc, Porazit Rusko doma?
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod Johnz5 9. 5. 2007 15:43

Jo je velká šance, že tyhle kluci budou elita a ke zlatu jim bude stacit malo... Ještě jim ale zbejvaj roky dřiny.

Johnz5
Návštěvník

Odeslat příspěvekod johnnym 9. 5. 2007 15:43

Rusové byli lepší a postup si zasloužili. Nás srazily do kolen góly ve třetí třetině a pak už to naši tak nějak vzdali. Mrzelo mě, že jsme nedali gól, ten útok byl špatný.
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 9. 5. 2007 15:44

musíme si přiznat, Rusové byli o mnoho lepší. A prostě už to není to co bývávalo, takže do prvních míst se budeme dostávat jen ztěžka. Snad se to postupem času zlepší... :(
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 9. 5. 2007 15:45

Hadamczik by měl radši odejít dobrovolně. Páč ten paskvil, kerej se hrál už na x-tém šampionátu pod jeho velením, nemá obdob. Třeba pak dojedou i normální hráči, ne jen Bednář, Hubáček a Irgl, kteří jsou vyzdvihováni do nebes, ale hrajou velký hnědý.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod MgX 9. 5. 2007 15:55

Možná by to opravdu chtělo vybrat z hodně mladých hráčů - přidat jim tam do každé řady jednoho ostřílenějšího borce, obětovat další 2 mistrovství a zahájit zase ,,zlaté časy" CZ hokeje :-)

BTW: so se týká dnešního zápasu, myslím, že jsme i měli problém s přístupem k volným pukům - Rusové tam byli dost často dřív. NO a kdo není schopen trefit bránu a dát gól, nemůže vyhrát.

Nejen dnes - jsme chvílemi hráli dost chaoticky. Při oslabeních přistupovali naši 3-4 hráči na 1-2 protihráče -> takto se hrát nedá a nesmí. Pro soupeře pak není problém dát gól.
I když budu z vaší strany kritizován, musím říct, že i některé góly do naší sítě, byly zvláštní a řekl bych, že ani Čechmánek nebyl 99%ní (ne v dnešním zápase)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Johnz5 9. 5. 2007 15:57

Já si naopak myslim, že Čechmánek chytal jak moh. Zachránil toho hodně. Je pravda, že pustil i něco blbýho, ale fakt se snažil a docela nás držel.

Johnz5
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka