Moje super kolo už má 10let. Sice pár součástek už má několikrát vyměněné. Párkrát mně selhalo, když jsem to nejmíň potřeboval, ale už jsem mu to odpustil. Určitě mě vydží ještě pár let
Tohle je muj spindira - GT Avalanche 0.0 Disc (2005). Zatim odpociva v bytecku, protoze jsem se jeste nerozhodl, zda ho budu davat do spolecne kolarny nebo se s nim tahat ze/do sklepa.
Snoopy: Ty blatníky bych sundal, správný bajker musí mít bláto mezi zubama Jako já dneska 4x sem zmokl, celé kolo od bahna, dres k nepoznání, hodninu sem se musel drhnout ve vaně ale nikdo nejezdil po lesích ani cestách a ten pocit souznění s přírodou je k nezaplacení
Naposledy upravil MarkFX dne 12. 8. 2007 21:54, celkově upraveno 1
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Ted sem si vzpoměl a našel fotky svého starého Freestylu
Jakože kvalita fotek nic moc, lepši nemám, a to kolo taky na nich nevypadá zrovna nejzdravěji
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne