Kratke lyze - "short carvers"

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod cache 22. 1. 2007 01:39

Mate s nimi niekto skusenosti?
Ako sa s nimi jazdi?
Mate niekto tip na stranku s "tutorialom"?
Ake su lepsie? Kratke lyze, alebo "male snowboardy"?

Po par rokoch snahy naucit sa boardovat som zistil, ze to nema vyznam (nemam dostatok casu a nejde mi to), ale videl som na svahoch ze jazdili na takomto a vyzeralo to velmi jednoducho - zaklady lyzovania mam, rozhodne mi slo lepsie ako snowboarding..
Vdaka za tipy a plodnu diskusiu :)
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vizitix 22. 1. 2007 09:14

Asi před dvěma rokama to byl na horách strašnej hit.... Jelkož mě lyže už dávno přestali bavit tak zkušenost nemám... Já radči prkno...
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod cache 22. 1. 2007 10:41

Nikto nic dalsie? :(
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kodl 22. 1. 2007 10:42

Prkno mě nikdy nezaujalo. ale ještě lepší než krátký carvy jsou BigFooty. Na tom se vyblbneš výborně.
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod r.polasek 22. 1. 2007 10:56

Já když vidím snowboardisku jak se plácá na svahu a jen tam překáží lyžařům, tak bych je všechny nejradši poslal do lesa :)
Co tě láká na to zkoušet nové věci?? Není lepší se pořádně první naučit na normálních lyžích?
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cache 22. 1. 2007 11:07

r.polasek: na normalnych lyziach mam proste strach sa pustit rychlejsie (ze mi ujdu nohy jedna od druhej).. bojoval som s tym strachom par rokov a potom som sa snazil jazdit na doske.. Na kratkych lyziach mi nohy neujdu a ked, lahsie sa s nimi naraba ;)

kodl: no bigfooty su tie "male snowboardy" ako som dal link.. Nevies o nejakom clanku kde by to podrobnejsie vysvetlovali co je lepsie a preco?
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kodl 22. 1. 2007 14:14

aha, na linky jsem neklikal. O článku nevím, mluvím o své zkušenosti. Nejlepší je, že se na nich dá jezdit i po zadu. Přál bych tě viděl pohledy lidí když je předjede lyžař "který couvá" :mrgreen: Jen ve vysokých rychlostech je to dost nestabilní.
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod r.polasek 22. 1. 2007 14:52

Tak když máš strach z lyžování tak proč se pouštíš do tohoto?? :D
Všechno má svá rizika, ale snad když už člověk jede na hranici možností a ví že pád by znamenal zmrzačení tak není problém přibrzdit, ne? Já osobně jsem ale ještě nepoznal rychlost, při které bych měl dost. Chci víc :))))
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kwak 22. 1. 2007 15:20

Sou dva druhy bigfooty a snowblade(taky se jim řiká superkratasi) bigfooty nemam ty sou kratší maj do 80cm snowblade sou o kouda delší většinou do 1m, je nanich sranda perfektně se naučíš drzět předozadní rovnováhu, vyblbneš se, naučís se točit a tak. Sou hodně náročný na podmínky jak je přemrzlej, moc mokrej, moc prašanu tak se na nich moc jezdit nedá, ale kdyš je upravená sjezdovka je to libůstka, ale ber je jen jako doplněk k normálním lyzím.
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cache 22. 1. 2007 15:31

kwak: no mne ide len o vikendove vyblbnutie sa.. Na normalnu lyzovacku uz asi nikdy nebudem mat cas, takze sa bude jednat vzdy o jeden az dva predlzene vikendy rocne.. Preto to ako doplnok nebude, ale ako hlavne lyze :)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zelik 22. 1. 2007 17:10

Ty krátký lyže jsme si mohli vyzkoušet loni na lyžáku, pak už jsem jezdil jen na nich, bavilo mě to o dost víc...nejsem žádnej velkej lyžař tak nevim jestli jsou lepší nebo horší než obyčejný lyže. Jo a skvěle se v nich předbíhalo :)
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 22. 1. 2007 17:57

ty bigfooty sou drsnéé... na tym je sranda a když to ten typek umí tak masírka...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod kwak 24. 1. 2007 19:38

http://www.skiboards.cz/ stranky spešl vo tomhle, ale je to spiš eshop
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 27. 1. 2007 22:06

kodl píše:Prkno mě nikdy nezaujalo. ale ještě lepší než krátký carvy jsou BigFooty. Na tom se vyblbneš výborně. /quote]

Máš pravdu, vyblbneš, ale je to tak na cca dopoledne, protože odpoledne stačí na nich chytnout muldu nebo projíždět ve stopě rolby a ležíš :x ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aquarkko 27. 9. 2007 23:58

podle mě jsou to všechno blbosti, su konzerva a pro mě prostě není nad klasiky. aji hodně let mi trvalo zkousnout carvy...a ty snowboarďáci vájelící se na svahu mi taky dost pijou krev. prostě není nic lepšího než se valit dolů na lyžích 8)
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Další stránka