Kde koupit boxera?

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod ice.dogg 28. 11. 2006 19:25

už jsem našel
Naposledy upravil ice.dogg dne 28. 11. 2006 20:04, celkově upraveno 1
ice.dogg
Návštěvník

Odeslat příspěvekod scater 28. 11. 2006 19:33

Třeba tady :mrgreen:
Promiň nemohl sem si pomoct ;)
K tématu : tady, tady taky nějakej je.
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod lu.kas 28. 11. 2006 20:12

No u nas je maj i vietnamci, ale kvalitu nevim... Zato sou levny, snad po stovku... ;-)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod scater 28. 11. 2006 20:48

Kámoš jeden koupil na Holešovický tržnici :)
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod crashpc 29. 11. 2006 10:18

no ten za 199 bych nebral. i při menší ráně se vám rozpůlí v tuce a může vám to zoztrhbout prst....
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod strny88 24. 12. 2006 19:21

Mam boxera doma, ale ven ho nenosím, nechci mít zlomené všechny 4prsty :(
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 25. 12. 2006 14:53

strny88: vždyť prstů se to ani nedotkne - vždyť boxer sedí v dlani u palce :o
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 12. 2006 14:57

no mě napadne Boxer jednině ve společnosti náckama... kolik z vás je tu plešatých?? nebo na co ho chcete??
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Calhoun 25. 12. 2006 16:18

Muze se Ti stat ze budes muset nedejboze nekdy nekoho uhodit - a dokonce ani nemusis byt plesaty nacek :wink: . A taky se muze stat ze dotycny bude fyzicky vybavenejsi nez Ty a pak je realna sance ze Tvoje rana ho jenom vic nasere. No a presne pro takovy pripad se hodi mit po ruce neco jako je boxer protoze boxer dokaze i relativne slabsim uderum dost drasticky zvednout ucinnost.

Ovsem pravda, mnohem vhodnejsi nez boxer jsou pevne nervy a rychle nohy a kratky teleskop pro pripad nouze nejvyzsi :) .
Calhoun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fuck8r 25. 12. 2006 18:06

já nosím boxera třeba kdyby mě napadnul pes, zakousnul by se mě do ruky - tou druhou bych vyndal boxera (s hrotama :wink: ) a dal bych mu do kebule, nebo banda indočechů ohrožující moji holku - každému bych dal k vánocům jeden pěkný úder do spánku či brady 8)
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 12. 2006 18:12

no to je sice pravda co tu říkate, ale snad málo pravděpodobná (a doufám že to tak co nejdýl zůstane). Kvůli tomu kdybych měl v kapse každý den nosit sebou boxera, tak to fakt nevim............
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Fuck8r 25. 12. 2006 18:29

no prostě: já ho nenosím proto, že už se teším na nějakou bitku a až s ním někoho řampnu po kebuli a jeho to totálně zničí a já to ani neucítím to ne ... já s ním mám takovej lepší pocit a nemusím se tak bát ... jinak chci mít také klidný život bez rvaček a zabíjení - ale někteří lidé to přímo vyhladávají a jednou právě na takové můžeme narazit a co potom ? ... dostane co si zaslouží ne ?! :x ... 8)
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Calhoun 25. 12. 2006 18:30

MarkFX píše:Kvůli tomu kdybych měl v kapse každý den nosit sebou boxera, tak to fakt nevim............./quote]

Nemusi to byt jen boxer. Vyborna vec je kratky 16" teleskopicky obusek nebo, pokud mas k temhle udernym zbranim averzi, tak OC sprej (treba Sabre Red vyrabi/prodava dobre). Sance ze Te nekdo prepadne kvuli penezum nebo Ti bude chtit "jen tak" ublizit neni nejak velka ale porad je to realne riziko. Zacne se do Tebe navazet agresivni ozrala nebo Te napadne agresivni pes ... IMHO lepsi sebou tahat zbran a obcas si nadavat ze sebou tahas zbytecnost nez byt jednou v situaci kdy by jsi zbran potreboval a nemas ji. Proste podtrzeno secteno, "better safe than sorry" :wink: .
Calhoun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 12. 2006 18:51

No sice máte pravdu, ale asi určitě si ho nepořídím... u nás na dědině a v okolí se všeci známe... do města po večerech jezdím jenom kalit, a to vždycky chodíme celá banda...
A olomouc mi přinde relativně bezpečný, minimum romských spoluobčanů, narozdíl od Přerova
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod strny88 25. 12. 2006 20:26

Fuck8r píše:strny88: vždyť prstů se to ani nedotkne - vždyť boxer sedí v dlani u palce :o:/quote]

jasně blbě jsem se vyjádřil, kamoša jednou chytli jak měl boxera nasazenýho na ruce, tak mu položili tuku i s boxerem na zem a jeden zas..ný nácek mu na tu ruku dupl. To co s teho vzniklo bych už nerad viděl:(
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Další stránka