Squash raketa

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod zajíček 7. 6. 2007 19:37

no...tak skvele rakety jsou dunlopky a take jsem dlouho hral s tecnifibre,ale zacínal jsem s oliverkou...jinak ja preferuji dunlopky protoze sem jej mel za sponzora...a váha je důležita ale neni to tak,ze cim lehci tim lepsi..ja hral s raketou 140g ale jak se stal dunlop mym sponzorem tak sem mel navyber ze sirokeho sortimentu..mezi nima i rakety 130g 145g a dalsi..ale ta stotricitka je lehka a nemel sem pak v ni takovy cit,ktery vsak u squashe potrebujes. a zacatecnici se take hlavne uci s cervenym mickem(mam na mysli tu tecku) no a ti kteri vube nevi o co go a chcou to zkusit tak pro ně je modra:)
ti kteri si zas vice troufaji tak zluta a pro profesionaly pak dvojtecka(zluta)
zajíček
Návštěvník

Odeslat příspěvekod szkandi 8. 6. 2007 08:30

Ja to teda hraju velmi velmi amaterky a prijde mi, ze s cervenou teckou (beginer) tak ty se neodrazeji vubec... nevim, hraju se jednim zlutakem, cert vi :|
* Futurama 4ever!
szkandi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 8. 6. 2007 08:33

tak ja hraju se zlutou dvouteckou, jsem tedy profik:)) no hraje se mi s nim dobre, proste je rychlej a i sem s nim zacinala...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod zajíček 8. 6. 2007 14:39

noovo>jiste dvoutecak je dost rychlej a proto je s nim nejtezsi hrat..hlavne rychle pada
szkandl>zkousel si ho zahřat?:D protoze nezahrate micky nezkacou vubec..a cerveny skace vic nez zluty to vim jiste :) ale kdyz se ti hraje dobre s jednoteckovym zlutym tak s nim hrej i nadale:)
zajíček
Návštěvník

Odeslat příspěvekod szkandi 8. 6. 2007 15:57

Jj, urcite, bez predchoziho zahrati by to asi neslo vubec :)
Ale je pravda, ze kdyz jsem byl s pritelkyni tak to je takove pomalejsi a hrajeme se zlutym, s nim se nam hraje dobre a pak jsem byl s kamosem, ktery to fakt umi a na cervenem me umrtvil... takze mam i takovy i onaky micek a podle toho s kym hraju, tak s tim hraju :)
* Futurama 4ever!
szkandi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 8. 6. 2007 16:24

ja hraju pokazdy se dvema zlutyma teckama, at je to s holkou nebo klukem, proste mam rada rychlou hru...a je hloupost si micek pred hranim nerozehrat:)) zitra zrovna jdeme s pritelem, tak se tesiiiiim:)
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod zajíček 8. 6. 2007 18:08

no tak taky zalezi jak dlouho chcete hrat..cerveny skace hodne takze se predpoklada ze bude hra delsi zatimco dvojteckovy zluty je rychlej takze rychla hra..sakra jakotze sem hral jeden zapas i pres dve hodiny? :hm
zajíček
Návštěvník

Předchozí stránka