Squash raketa

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod szkandi 28. 10. 2006 19:39

Hoj lidi,
dneska jsme byli s pritelkyni hrat squash. Byli jsme poprve a bylo to moc fajn..., rekli jsme si, ze bychom to provozovali casteji a tak uz si nechceme rakety pujcovat, ale koupit, nejaky tip od znalce?

Diky, mame spadeno na tyhle: http://www.sportovniobchod.cz/zbozi.php?mojeid=431

Predevsim kvuli dobre cene a taky kvuli vaze, tech 200g mi pripada prijatelnych.
Naposledy upravil szkandi dne 28. 10. 2006 20:01, celkově upraveno 1
* Futurama 4ever!
szkandi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 28. 10. 2006 19:41

já myslím, že pro začátečníky to bohatě stačí... Já mám DUNLOPku s tlumením vibrací, ale je to všecko plus mínus stejný :) Jsem viděla dokonce v Tesku no name raketu asi za 300,- a kamarádka je s ní hrozně moc spokojená.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod szkandi 28. 10. 2006 19:53

Jj, diky moc...
Jeste jsme ted googlili a neco malo nasli, tak treba tyhle dve. Jsou co se tyce vahy jsou jeste o 15g lehci a lisi se jen (vyjma barevneho provedeni) v tom, ze jedna ma u konce vypletu (smerem k rukojeti) takovy "volny" trojuhelnik, ma to nejaky vyznam?

http://www.jonathansport.atlasobchod.cz ... =15&Edit=1
http://www.jonathansport.atlasobchod.cz ... =15&Edit=1

Diky.
* Futurama 4ever!
szkandi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 28. 10. 2006 20:20

Myslím, že ta s tím trojúhelníkem bude lepší.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod szkandi 29. 10. 2006 08:01

Diky, zkusim jeste oblitat par kamenych obchodu a na neco se zeptat, proste to chytnout do ruky, levnejsi to asi nebude :D
* Futurama 4ever!
szkandi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod james11 29. 10. 2006 19:12

lidi nějaký web o pravidlech squashe?? chtěl bych to zkusit. Díky
Nikdy neříkej to nejde... :-)
james11
Návštěvník

Odeslat příspěvekod szkandi 29. 10. 2006 21:31

Pravidla jsou treba tady... - http://www.squashtrinec.cz/0300.php scroluj nize.
* Futurama 4ever!
szkandi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod james11 5. 11. 2006 21:18

díky moc, pujdu to zkusit!
Nikdy neříkej to nejde... :-)
james11
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ares952 11. 5. 2007 09:36

omlouvam se za prispevek do stareho tematu, ale asi to sem patri.

mohl by mi prosim nekdo poradit podle ceho vybirat squashovou raketu?

diky
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 11. 5. 2007 09:44

szkandi: jojo squash chytne kazdeho miluju tenhle sport :-P ..ja si raketu pujcovala tak maximalne 3x a pak jsem si ji proste koupila, protoze jsem se do toho sportu proste zblaznila :) ...asi bych ti zbytecne nedoporucila nejakou Oliverku nebo jinou drazsi znacku, protoze je to proste zbytecne, pokud to nehrajes casto (cena tomu ani nedovoli :wink: ) ja mela Merko za 1600,- (cesky vyrobce moc fajn (dookud mi ji pritel sestry po zapujceni nepraskl :x ) Lehoucka 150 g...ted mam nejakou obycku za 1000,- (protoze jsem byla proste nastvana a nekoupila si drazsi) taky 150 g jsem s ni moc spokojena...pritelovi taky planuju :twisted: ...myslim, ze zalezi spis na vaze rakety, tahat se s nejako 250g :oboze
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ares952 11. 5. 2007 09:48

ja uvazuju o teto:
http://www.sportobchod.cz/squashova-rak ... lue-07.htm
ale nevim jestli je to dobra volba nebo ne, ma to 160g a tak nejak jsem zacatecnik, nicmene planuju se stat pokrocilym :wink:
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 11. 5. 2007 09:56

ta je pekna :-P s Dunlop nemam zkusenosti bohuzel, ja bych volila variantu cerveno-bila, i kdyz to uz je pak jedno (holt zenska no :D )
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Filip Novák 11. 5. 2007 12:46

Já mám s Dunlopem velmi dobré zkušenosti a mohu rakety této značky jen doporučit. Ještě jsem velmi spokojený se značkou Oliver. A ad těch 160g - pro začátečníka bych spíš zvolil něco lehčího a potom postupně se vypracoval na těžší rakety (více zkušeností, těžší rakety). :wink:
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ares952 11. 5. 2007 13:28

filiptoje píše:Já mám s Dunlopem velmi dobré zkušenosti a mohu rakety této značky jen doporučit. Ještě jsem velmi spokojený se značkou Oliver. A ad těch 160g - pro začátečníka bych spíš zvolil něco lehčího a potom postupně se vypracoval na těžší rakety (více zkušeností, těžší rakety). :wink:"/quote]

a tech 160g Ti pripada moc, nebo akorat?

myslis, ze je to dobry vyber?
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 5. 2007 07:40

Prostě nejlepší je vybírat raketu podle váhy :) čím lehčí, tím lépe se sní hraje :) A hlavně kupuj carbonovou(tedka nevim co se tam dává) ale prostě že se nedá ohnout ale rovnou se zlomí... Protože jestliže jí ohneš(stačí i trochu) tak povolí výplet a hrát se už moc nedá, jako dá ale je to o ničem... Jinak já mám nějakou úplně obyč Dunlop za 1600(asi už si to nepamatuju) s tlumením vybrací a mega lehounkou a maximální spokojenost :) Pokud to chceš hrát trochu víc, vyplatí se připlatit. Kamarád si koupil nějakou úplně obyč raketu a tedka je sní hrozně nespokojenej a přemýšlí o koupi nové... Čili > Nikdo není tak bohatý, aby si kupoval levné věci < platí i zde :D Prostě si pár krát pučuj raketu a když tě to bude bavit tak si kup raketu v cenové relaci 1500+ :) A budeš spokojenej :) :) :)
anonymni

Další stránka