Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Fuck8r píše:před dvouma rokama jsem měl tyto defekty:
... brutální seznam ...
to jsem ještě jezdil na nejlevnější sadě Shimano - která je pro děti a rekreační jízdy![]()
![]()
Ty si destroyer teda.... To dostáváš od sponzora, či klubu zadarmo???
Já sem si to moje kolo poskládal z celkem levných součástek před 2 rokama (néé, vlastně před 3, mazec) a zatím sem vyměnil jenom plášt Detonatora a možná jednu dušu...![]()
Ale zas je pravda že nejezdím na profes. úrovniKolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX píše:Ty si destroyer teda.... To dostáváš od sponzora, či klubu zadarmo???o/quote]
no něco mě ze začátku vyměnili v záruce ale potom zjistili že mě toho mění nějak moc (zjistili že jsem prase) a už jsem si to musel platit
![]()
![]()
squote="MarkFX"]to se ti asi rychle sjíždí guma ne??
To by se pak dlouhodobě spíš vyplatil ten rotoped, no ale zas bys nesděl na "kole" ...
e/quote]
glider píše:cca 300km
Tak to bych mel co nejdriv zacit, protoze mam zatim 80km (vlastne par projizdek a asi desetkrat od obchodu a zpatky) :DFuck8r píše:jo, chce to jezdit ... turistycký minimum je tak 3000Km za sezónku ...
hobbíci tak 8000-12000Km
profi už jsou za 20000Km0/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků