Najeto??

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod clone 21. 5. 2007 20:57

Dnes 40 km + denne do prace a cez pracu v meste Cca 10 km.
Everyday is a fun day
clone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jirk4 22. 5. 2007 15:05

No jo, na silnici jsem taky nikdy hubu nehodil, ale na dirtech nebo v lese je to bezna vec :)
Naposledy upravil Jirk4 dne 22. 5. 2007 15:17, celkově upraveno 2
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 22. 5. 2007 15:15

joooo... Ja vim, v lese v terénu je to jiný adrenalin...

Ale mě se líbí ten pocit rychlé jízdy na silnici a taky nemám těch peněz abych si pořídil bika dle mých představ co by už vydržel :o
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Jirk4 22. 5. 2007 15:24

Jinak k tem drzkam. Jednou jsme si hrali na pistolniky (asi tak v 10-12 letech). Nekdo po me "strilel", tak jsem na kole ujizdel co to dalo a kryl jsem si hlavu (= nekoukal jsem pred sebe). Kdyz uz jsem byl slusne rozjety a byl daleko, tak jsem hlavu zvedl, no a asi jeden metr ode me segra jede taky na kole. O dve vteriny pozdeji uz jsem lezel na zemi, ale nic mi nebylo, jen seksrably kolena a lokty, klasika. Kdyz jsem to teda vyhodnotil jako klasicka pad, tak jsem usoudil, ze muzu vstat a jet dal. Jenze na mam kole predni vidlice ulomena, promackly ram, pomackany ozubeny kolo vepredu, u segry nehla vidlice a taky pomackany neco. Navic bez helmy, proste luck jako prase. A to kolo nebyla zadna shituvka z Tesca, aspon co pamatuju :). Jsme to pak dali tady do jedne opravny, a ten clovek se tam pak rovnou ptal (ja tam nebyl): "A uz je zpatky ze spitalu?" :mrgreen:

kdyz uz jsme u toho, tak http://youtube.com/watch?v=HA9GMKyKoCQ ale casem to smazu. na dirtach jsem kameru jeste nemel a skakat na betonu je o nicem
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 22. 5. 2007 15:50

Jirk4: nevadilo by, kdybysme se s držkopády přesunuli semka??

díks :)

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 5. 2007 21:49

ááá, dneska jsem zase jel tens svuj okruh a poprvé sem to stlačil pod 40 minut, dokonce 38...
jsem na sebe pyšný :tleskani:

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Johnz5 24. 5. 2007 21:54

Kolik km?
Zdraví Jan Musil aka Johnz (a ta 5 je tam přebytečná :-))

---------------------------

Nejsem moderátorem žádného diskuzního fóra.
Johnz5
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 24. 5. 2007 22:01

no mam svůj přesně 20ti km okruh kopcovitým terénem, 4 parádní výšlapy...

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Pafo 24. 5. 2007 22:32

nu kolik mám najeto: uživatel Pafo jezdí na kole pouze z domu do hospody A (500m) a do Hospody B (7 km) Při cestě nazpět jede vždy zkratkou, která je vždy o polovinu delší než původní vzdálenost. Do Hospody B jezdí dvakrát častěji než do hospody A. Chuť na pivo dostane 1000krát do roka, přičemž jen z deseti procent případů vyjiždí na kole... Kolik ujede Pafo do roka kilometrů?
Pafo
Čtenář

Odeslat příspěvekod MgX 25. 5. 2007 01:00

Včera jsem byl na kole a jel tak 10km :lol: Přijel jsem schvácenej, jako bych měl v nohách aspoň 100vku ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Fuck8r 25. 5. 2007 05:43

moje kámoška je něco jako terminátor či co :o ... po obědě si sedne na kolo a večer má najeto 200 Km (za 8 h) :o

začínám se jí bát :nenapadne :potichu
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 5. 2007 14:14

tyvolééé, takovou kamarádku hledám se kterou bych se projížděl na kole...

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Fuck8r 25. 5. 2007 14:24

já jí hledal přes rok ... a konečně se zadařilo :D ...
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lukecz 25. 5. 2007 17:11

Heej to chcu taky, kde se pohybují takové kamarádky? :mrgreen:

200km / 8hodin to bude asi Pálava nebo Polabí :) , ikdyž naopak by mohla být zvyklá z hor :hm :mrgreen:
Barman v Nočním klubu* Pauza.cz

šťastně vdaný za Snížka
Call of Duty :UO player
Lukecz
Barman v Nočním klubu

Odeslat příspěvekod MichaelJackie.S 26. 5. 2007 00:22

2km a je to tím, že už cca 4 roky kolo nemám :(
MichaelJackie.S
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka