Najeto??

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 29. 7. 2007 12:41

Já bych taky tak vyjížděl, ale samotnému se mi nechce a v okolí bonužel nemám moc podobných cyklistů jak jsem já... :-( Ne že bych jezdil rychle, ale oni většinou nejezdí vůbec.
Hello losers, bite my shiny metal ass.
Whoever wins... We lose
Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™ :-)
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 29. 7. 2007 12:43

to ja tu mam cloveka co je schopnej jednoho dne vzit kolo a dojet si na snezku a spatky... 180km.. a to nijak netrenuje oproti me a ja bych to asi ani neujel...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod MarkFX 29. 7. 2007 12:57

LOTG: ja taky jezdim sám................

v kapsi dresu mapu, mobil, peněženku kdyby se něco porouchalo bo nemam nářádí tak bych dojel vlakem a v 0,7l falšce pití a vždycky doufam že na tom vyznamnem místě v pulce trasy mají vodu že si napustím... 8)

tedka konečně si plánuju koupit helmu když už chodím do práce a mam nějaké peníze :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 29. 7. 2007 13:12

Sám si ujedu do 50 km, jenom tak po okolí. Dál už by to chtělo aspoň někoho s sebou.
Dres teda nevedu, do toho bych nevlezl... Jezdím zásadně v civilu :-) Mapa, mobil, peněženka je povinné vybavení, pití většinou netahám, hospoda se najde vždy a všude... ;-) Nářadí mám aspoň na výměnu doše. Celkem nutnost, tento rok už jsem pichl myslím 5x, asi budu prokletý.
Whoever wins... We lose
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 29. 7. 2007 13:17

mam kamose a ten jedednoho dne dvakrat pichnul a jednou urval ventilek pri vymene :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 29. 7. 2007 13:31

Já jsem teď nedávno vyjel, po cca deseti kilometrech pichl. No nic, výměna už mi trvá jenom kolem pěti minut, to se člověk cvikem naučí :-) Jedu dál a cítím, že je tam něco blbě, no ba, prdlý plášť z boku a duša trochu čouhá ven. Tak zas rozdělat a zkusit zalepit plášť. Jelo se dál. 13 kilometrů před domovem exploze, plášť i duše uplně v pr*eli. Tak jsem to vedle kola došel pěšky dom. Po kolejním vysokoškolském životě neskutečně dlouhá štreka, došel jsem a lehl :-D
Whoever wins... We lose
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 29. 7. 2007 13:36

když se daří... :D

no ja sem letos pichl tak 4x ale předtím hoodně dlouhou dobu sem najel těch par tis. km bez píchance... čili taky je to spiknutí na mě :o

ja jakože nářadí na vyměnu mám, ale nevozím sebou klíče na sundání kola, když sem si je tehdy nechal speciálně skládat tak sem nechtěl rychloupínáky ale klasické matky na 15tku klíč

ještě naštěstí nebyla taková krize že bych lepil dušu na nasazeném kole :D

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod suk 29. 7. 2007 13:40

ja zatim jeste ani kolo nespravoval :) a nic sebou nevozim, jezdim na lehko.. obcas vezmu mapu kdyz si nejsem jistej ale jinak jezdim i bez toho... :)
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 29. 7. 2007 13:48

MarkFX píše:ještě naštěstí nebyla taková krize že bych lepil dušu na nasazeném kole :D-/quote]

Tak jestli se ti to někdy stane, tak pak povykládej dojmy, to by mě fakt zajímalo :D
Whoever wins... We lose
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 29. 7. 2007 13:55

tak prakticky i teoreticky by to mělo byt lehko proveditelné... ale já prostě doufám že to nebudu muset zkusit :D

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 29. 7. 2007 13:58

Já neříkám, že by to nešlo. Ale těch nadávek u toho lepení :-D
Whoever wins... We lose
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod zzzapik 29. 7. 2007 19:53

dřív tak 7000 - 8000 km za sezónu.
v současné době díky náročné práci hodně málo :(
zzzapik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lukecz 29. 7. 2007 21:30

Tak dneska sem zase díky Lesům ČR nedobrovolně vystoupil za jízdy a aby to nebylo málo, tak mě do zad :!: pichla včela...to je den :lol:
Barman v Nočním klubu* Pauza.cz

šťastně vdaný za Snížka
Call of Duty :UO player
Lukecz
Barman v Nočním klubu

Odeslat příspěvekod piotr 5. 8. 2007 00:05

poslední 4 roky najeto kolem 6000km letos zatím cca 4 000 vse cca z 90% s nalozeným kolem po evrope. hlavne skoro vsechny alpy , italie, švajc, francie slovinsko, korsika, CR v predeslých letech, objetá dokola a projezdená skrz na skrz- az pak jsem zamiril do sveta :)
piotr
Čtenář

Odeslat příspěvekod MarkFX 5. 8. 2007 23:03

piotr: kolik ti je let??

takhle bych taky někdy chtěl "jezdit".... 8)

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka