Liga Mistrů, pohár UEFA - a vše okolo

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod includes 5. 8. 2009 22:06

V 93.minutě :( Nemám co říci ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ben.wallace 6. 8. 2009 08:46

tak to sem nezral.....pokud skonci i libe a olomoc tak asi padnu. Tak slavia ale od sparty mela "smulu", kdezto sparta si to zkonila cela sama
"The Chosen one" king LeBron James and Ben Wallace A.K.A. Big Ben are the best....Go, kobe, go mvp .......81 points
ben.wallace
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 6. 8. 2009 13:48

Smůlu? No tak, vypadnout s Tiraspolem není o smůle...
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod ben.wallace 6. 8. 2009 16:49

myslel sem tu koncovku......je jasny ze si za to castecne mohla sama ze dala jen 1 gol v obou zapasech a v tom prvnim komplet vyhorela ....ale porad predvedla lepsi vykon nez sparta bez repky. Sparta vubec posledni dobou kdyz hraje bez nej hraje -20% a v tomhle to bylo -90% ( i kdyz tady to nebylo tolik o nem)

vaduz po triceti minutach uz 0-2
"The Chosen one" king LeBron James and Ben Wallace A.K.A. Big Ben are the best....Go, kobe, go mvp .......81 points
ben.wallace
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 6. 8. 2009 18:50

Liberec Vadůz přehrál o třídu a postup si zasloužil :) Líbilo se mi jak hráli s tak mladým týmem :) Jen škoda, že do osudí 4.kola jdou jako nenasazení, tudíž dostanou někoho z lepších týmů :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ben.wallace 6. 8. 2009 20:38

tak i olomoc je podrtil........takze sou tam dva
ben.wallace
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 6. 8. 2009 21:10

Oba zápasy mě dneska potěšily :)

Olomouc ale více, parádní kulisa, stoprocentní výkon, pěkné goly :) To byla reklama na fotbal :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ben.wallace 9. 8. 2009 17:59

videl neska nekdo manu s chelsea? ballackovy mel dat evra pesti abyl by klid...rozhodcimu bych dal distanc, stejne tak ballackovy
ben.wallace
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FC Barca 13. 8. 2009 14:12

No ony ty české kluby prostě na Evropu nestačí...
FC Barca
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ben.wallace 20. 8. 2009 17:39

lol nejvic me vcera zabil manchester :-D
ben.wallace
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 20. 8. 2009 20:20

Jo jo, prohrát s nováčkem z Burnley, to byl šok :) Ještě, že jsem včera nesázel, protože je možné, že bych dal na Man Utd :D
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ben.wallace 21. 8. 2009 08:47

tak vcera zabijacky.......slavie vyprask 3-0 .....everton myslim 4-0 , liberec ci kdo se nedohralo kvuli vytrznostem :-D
ben.wallace
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 23. 8. 2009 23:12

No, je to vcelku slušné rozehrané. Slavia, Sparta a Liberec slušně. Teplice si to pokazily samy :( a Olomouc přejel Everton rozdílem třídy. Doufejme, že aspoň tři postoupí :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 27. 8. 2009 21:25

Jo kéž by... Liberec tragickej a zas je vymalováno :roll:
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 27. 8. 2009 21:39

Liberec nemá cenu ani komentovat, druhou půlku prodloužení nepustili Dinamo na svou polovinu, proč tak nehráli celý zápas?

Aspoň že ta Sparta a Slavie, i když jsem viděl poločasový výsledek z Bělehradu, bál jsem se, aby se nestalo něco jako s Libercem
includes
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka