Koukal sem loni na Tour de France a tam rikali ze pivo je sice jeden z nejlepsich energetickych napoju ale ze oddaluje regeneraci az o 3 hodiny tak nevim
ale sak nektre aminokyseliny si telo vyrobi samo a nektere ne .a zrovna BCCA(L-Leucin, L-Isoleucin a L-Valin) si telo neumi vyrobit a jsou to hlavni aminokyseliny ktere tvori svalovou tkan, tak jich je potreba
nezdá se mi, že by tam bylo víc "BCAA" oproti jiným. pokud chceš najít i aktin, tropomyosin a troponin, tak si najdi myosinu je ve svalech ale nejvíc. to luke: to mi ani nepřipomínej, zrovna koušu do klávesnice, čekám na výsledky testu z biochemie, kerej bude pěkně žalostnej
mno vždyť ano, tys tvrdil, že se svalový protein skládá hlavně z V, L, I a já ti tu hodil sekvenci aminokyselin v myosinu, který tvoří 60% svalové hmoty. v čem si nerozumíme?
jo, mně taky dřív vyhovovaly víc, ale už sem si na ty jednopísmenné nějako zvykl člověk by řek, že když ví, z čeho sou holavně tvořeny svaly, tak by moh bejt aspoň tak inteligentní a najít si to...