Jaka znacka horskeho kola je nejlepsi?

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Anonymni 29. 3. 2006 10:12

tak koukam ze toho meho jen prejmenovali ale mam tohle..
Obrázek

dal bych jeste poznamku co mi teda na tom kole vadilo... takze za prve kliky sou dost nizko u zeme nekdy sem mel vazne prooblem a dostaly poradnou ranu od alsfaltu... zamotne slapatka sou dost rozmerne ale zas mozna pozitivni pro lidi co jezdi v martenskach :) za dalsi sem k tomu dostal uplne zoufale plaste... vylozene plaste do bahna na sotoline a asfaltu se sjely za dva tydny, kolo je relativne kapanek tezsi ale da se na to zvyknout, kotoucove brzdy zrovna nejsou uplne nejlepsi reseni ale vypada to cool a celkem to i brzdi ale radeji bych zamenil za spalky, odpruzena vidlice je ok, uzamykatelna.. bezproblemu, ram je perfektni zvlast zajimavy detail je prvni svar pod riditky... tot vse.. sem spokojeny majitel
Anonymni

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 1. 4. 2006 08:22

2 -maty-: Jéééé, další do klubu Mongoose :-) Já sice nemám MTB, ale cross (Crossway 850 model 2003), ale také jsem majitelem této US značky. Z.
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Nadšenec

Odeslat příspěvekod morpheus_cz 3. 4. 2006 16:35

dobry kola dela Author..jestli chces neco extra tak doporucuju znacku Specialized
Intel C2D E8500 @ 3,16 Ghz, Gigabyte X48-DS4, Gigabyte 9800GT 1 GB, Kingston HyperX 2x2GB, Fortron Blue Storm II 500W, Thermaltake Matrix VX

Redaktor portálu united-games.cz
morpheus_cz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Veolw 6. 4. 2006 11:48

Dival jsem se na znacku Specialized a zaujalo me treba tohle kolo
Obrázek

Nevim ale jake to je s tim ramem. Jak se tak divam tak vsechny kola maji u Specialized nejaky snizeny ram. Nevite jestli se na tom jezdi dobre i delsi trasy?

Treba tady tohle jiz ma vyssi ram:
Obrázek

Fakt nevim. Jezdil jsem zatim jenom na kolech ktere maji vyssi ram tak prave proto se ptam.
Člověk, který nic neví, nevidí problém, člověk, který hodně zná, vidí moře problémů.
<-- Leonardo Da Vinci -->
Veolw
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 6. 4. 2006 21:31

Ten snížený rám ničemu nevadí, naopak má o něco lepší tuhost. Jinak, biky Specialized jsou taky dost dobrý.

Ještě, úplnně OT, ale rád bych vám ukázal kámošovo kolo.
Obrázek
Nevypadá na 60000,- co? (zakázkovka, komplet v XT, přesmyk XTR)
(tohle je fotka z předloni, teď vypadá líp, udělám fotky a hodím to sem)
Naposledy upravil Zero_Cool dne 6. 4. 2006 21:53, celkově upraveno 1
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anonymni 6. 4. 2006 21:44

Zero_Cool píše:2 -maty-: Jéééé, další do klubu Mongoose :-) Já sice nemám MTB, ale cross (Crossway 850 model 2003), ale také jsem majitelem této US značky. Z.n/quote]

jj me ho doporucil kamos co jezdil zavodne na Catarga bikes ci jak se to pise... dost drsna znaka.. no byl sem u nas kupovat kolo a na vyber meli jen author, meridu a GT, no merida se mi nelibilai kdyz verim ze je kvalitni, author je drahy ale taky plati cim drazsi tim lepsi, GT byl horky favorit ale nakonec me odradil specificky ram mel sem z toho strach... no zeptal sem se na mongoose, typek tam zrovna jednoho mel, donesl, ukazal a ja si rekl... kua tohle chci. A mam! :) 8) :mrgreen:
Anonymni

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 6. 4. 2006 21:57

Jj, Mongoose jsou celkem slušný biky, ale tady je moc lidí nemá... (i když už jsem jich v Brně jezdit taky pár viděl...)
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anonymni 6. 4. 2006 21:59

zero: no mozna je problem ze jsou krapet tezsi a ono ty slapatka taky na nic, chce si z toho kola kopit jen ram a potrebne veci doskladat... ja kdyz ho kupoval tak v podstate zadne kolo nemel takze tohle povazuju za sve prvni KOLO s velkym K
Anonymni

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 6. 4. 2006 22:05

Pravda pravdoucí :-D Já už to svý taky nenazývám Crossway 850, ale Crossway 850i, protože jsem na něm musel pár věcí vyměnit, (šlapátka, řídítka...) ;-) ale teď už mi naprosto vyhovuje...
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jim 8. 4. 2006 21:26

Ja jsem spokojen se Specialized... :tleskani
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX
BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
Jim
Návštěvník

Odeslat příspěvekod morpheus_cz 22. 4. 2006 21:30

mimochodem velice slusny kola dela i Simplon
Intel C2D E8500 @ 3,16 Ghz, Gigabyte X48-DS4, Gigabyte 9800GT 1 GB, Kingston HyperX 2x2GB, Fortron Blue Storm II 500W, Thermaltake Matrix VX

Redaktor portálu united-games.cz
morpheus_cz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 22. 4. 2006 21:40

my bike - predelane Gt
Obrázek
Jinak doporucuju si kolo sestavit ci nechat sestavit. Vyjde to levneji a vyberes si co opravdu chces.
Napr. kamaradi jezdici sjezdy nevrazeji penize do prehazky (stejne je co chvili v haji - parezy a tak), tak nakoupi nejakou na silnicni kolo (jsou kratsi a tudiz neni tak lehke ji urvat a taky levnejsi). Mam osazeni LX - zlata stredni cesta.
Adam Bernau
Návštěvník

Odeslat příspěvekod johnnym 23. 4. 2006 20:21

Já mám Meridu. Radil mi odborník, tak to špatná značka (a ani eventuální investice) nebude a i sám jsem moc spokojený.
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Driver 25. 4. 2006 23:36

Já mám taky Meridu - model Dakar a číslo nevim. Je to už starší model, ale na tu dobu tam byly super komponenty, stálo 12tkč, ale dneska už by za tu cenu bylo daleko lepší kolo. Jinak Merida je dost dobrá značka.
Das Auto
Driver
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ewing 4. 5. 2006 13:18

tak nakoniec som dal prednost tomu Specialized Hardrock XC Pro (myslim, ze to je ten na obr. vyssie), inak celkom slusne vyzeraju byt aj bicykle Apache.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka