ahoj pojedu na hory do špindlu a chtěl bych trochu ušetřit na skipassu.. tak by mě zajmalo, jestli bych tam v pohodě moh jezdit na juniorsky.. jako jestli to tam ten paprda v ty boude pozna,že nemám dospěláckej nevíte někdo?
Nemusite se ani snazit podvadet u placeni. Staci si napr. kolem jedenacte hodiny chvilku pockat pred pokladnami a zarucuji, ze si vas tam nejaky unaveny lyzar v ruce s celodenni jizdenkou odchyti. Ja jsem ve Spindlerove Mlyne timto zpusobem za dva dny usetril kolem sedmiset korun.
Co se front tyce, tak na Svatem Petru a na Medvedine to uz je asi jakousi tradici. Zkuste lyzovani na Hromovce. Cervena trat je pro relaxacni sjezdy naprosto idealni a ve fronte se nezdrzite vice, nez 10 minut (alespon v tydnu po Vanocich to tak bylo, jaka je situace dnes bohuzel nevim).
Mně se hodně líbí v Jeseníkách. Zdá se mi to tam všeobecně lepší než Beskydech, fronty maximálně 2 minuty . Přesněji, byl jsem v Karlově pod Pradědem, tam se mi moc líbilo.
I těch deset minut mě vadí. Chci lyžovat nebo sedět někde na kafi - ne stát ve frontě na vlek! A když už dám sed stovek za permici (teď mluvím o špindlu), tak už bych očekával, že se fakt svezu.
Proti tomu zlatá šumava.
BTW: Šumava z něměcké strany je ještě o něčem jiném....
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...
"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
mno tak ja jedu do špindlu naposled, protože je to už zaplacený..a ICE me moc nepotešil, že to tam má přímo před nosem....ale s alpama se to fakt srovnávat nedá.třeba teďka sem byl ve Val Thorens (Francie) a tam se fronty nestojí žádné a to ani minuty 2. No a u nás sou vždycky fronty jak za komunistů na banány.