Luke, moh bys mi kdyztak poslat cislo stranky? ale mam jen ceskeho voeta. prijde mi to divny, pze nedavno sem biochemii psal, mj metabolismus AA, a o taurinu sem v ceskym voetovi necet nic. ted sem to pro jistotu prohlidl, ale taky sem nic nenasel...
Oprášil sem Voeta a máš fakt pravdu Sou tam popsané glukogenní i ketogenní degradace základních AK, tak nevim kde sem k tomu taurinu došel, musím pohledat v další literaruře. Promiň za dezinformace
Jezis, podle me jsi pekne naletel, jak uz tady kdosi psal, vsechny ty Tauriny, Guarany, Tribulusy, HMBcka, Amina, Maxiplexy apod. jsou podle me jen reklamni kecy, ktery v praxi moc nefungujou... Jediny doplnky ktery maji smysl jsou akorat kreatin a vysokoprocentni proteiny. Konkretne muzu doporucit Krea-Genic, to ted beru a muzu rict, ze vysledky jsou docela o dost lepsi nez s klasickym monohydratem kreatinu...
právě že jsem nenaletěl na komerční, žiďácké, predražené super, hyper, ultra - maxi plexi pixly se super obalama se super borcema ale kupuju čistotu bez sladidel, konzervantů, zvýrazňovačů, barviv a jiných 10-ti Éček
Vsak primarni a prvotni ucel kreatinu nebylo nabirani svalove hmoty, ale zvyseni vydrze a vykonu... Ale taky postradam smysl jeho pouzivani, kdyz se nekdo jde projet na kole...