Posilovani

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod eRiper 17. 8. 2007 21:06

Cvičím břicho 3x týdně a k tomu vždy biceps/triceps/prsa. Nohy mám vytrénované z fotbalu a cyklistiky. Ideální či ne??? Na jídlo moc nehledím.
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Xoddam 18. 8. 2007 18:28

Nchce se mi to tu cist cele ale kposilovani, doma muzes - ale nenaberes napr na objemu - naberes kondicku, shodis tuk a vyrisujes svaly ale jako nabrani svalove hmoty to nestaci. Ja doma delam rano 30 kliku, 30 brusaku a 15 zhybu. To same vecer ... To je tak na 5 min maximalne ... Ale objem nic - proto chodim kazdy druhy den cca do posilovny ... Klasika cinky, bench press, prsa, chrbat ... Proste kazd den co jedu si vyberu partii kterou budu delat.. Treba prsa tak si tam na prsa 4 serie po 10. (nalozim si maximum abych akorat 10x cvik proved a pak byl v koncich.) Pak pauza a dalsich 10 - a tohle 4x ... Na kazdou partii davam ale 3 ruzny cviky vzdy .. Takze 3 cviky x 4 serie x 10 ukonu .. To je tak na 40 min a jedu domu ... Nejefektivnejsi ... Ke strave atd - otazky - SZ
Xoddam
Návštěvník

Odeslat příspěvekod andels 18. 8. 2007 18:36

do 17-ti az 18-ti let je zbytecne posilovat...telo nabira svalovou hmotu az v pozdejsim veku, ono vlastne do toho 18-teho roku jeste rostem a tim jak se namahame(napriklad namahame nejakou cast tela, treba zada), tak potom mame na tele anomalie...nedoporucuji
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fuck8r 18. 8. 2007 18:44

nebo do toho věku cvičit jen se svojí váhou = kliky, shyby, sklapovačky ...
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Xoddam 18. 8. 2007 21:35

No ja biceps a prsa cvicim v posilovne od 16ti a pohoda ... Verim ze civky ve stoje nebo ty co maji spolecneho s chrbtici nemusi byt nejvhodnejsi .. ale bench press s ja nevim - 20 kilama a ruky s 5kama sou neni problem a pomoci dokazou
Xoddam
Návštěvník

Odeslat příspěvekod andels 19. 8. 2007 07:19

Stejne si myslim, ze pokud chces mit dobrou kondicku tak je na to nejlepsi pohyb, nez se potit v posilovne a cpat do sebe ty sracky, ktere ti naboptnavaji svaly
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eRiper 19. 8. 2007 11:02

Xoddam: Chtěl bych dodat že mám doma čínky. 6 kg na každé ruce při biceps/triceps a na prsa si dám 9 kg na ruku. Já vím že benchpress je na prsa nejlepší ale nechce se mi utrácet za posilovnu. A už vůbec ne se cpát nějakýma přípravkama.
A vlastně myslým že dělám dobře. Fyzičku chcu mít a svaly monstrozní taky nechci. Jen chci trochu přibrat na objemu a hezky je vyrýsovat. Je to tedy ted pro mě dobrá volba?
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Xoddam 19. 8. 2007 12:02

eripre : urcite ... cinky bohate staci 6 a 9 kg je dobre na zacatek ... optipmum je ale kolem 10kg - tak aby si je zvedl 10x a pak staci ... pauza a zas .. 4x a mas to ...

Nesmis ale zapominat taky na cviky jako kliky, brusaky a prekvapive nejlepsi pro telo sou zhyby ...

Ke strave: Pokud chces risovat vyhybej se bravcovimy a hovezimu .. sou titiz mastna a to je presny opak toho co chces ... nejlepsi je krureci ... jako prasatko ani kravicka nejsou spatne ale omezit to a hlavne nejist mastne casti ... Taky bych pil hodne mleka, siru a tvarohu ... Mleko ale nizkotucne neboli odtucnene ...

K tem cinkam si koukni rozne pohyby - muzes s nima snadno nahradit benchpress ... S cinkama delam 4 ukony ... tezko se vysvetlujou tak davam obrazky s navodem:

http://www.posilovani.net/?q=arnoldky

http://www.posilovani.net/?q=pritahy-s-jednoruckou

http://www.posilovani.net/?q=tlaky-jednou-rukou

a pak klasicke z dolu nahor s ohnutim paze ...

ale nej sou arnoldky - to jede do ramen (nahrada bench pressu + kdyz si lehnes na zada a budes je tlacit nahor tak to mas uplen to same ...)
Xoddam
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Gottfried Lenz 19. 8. 2007 12:13

snažim se poslovat... :) a docela mi to i jde... dřív sem byl takovej čajíček... teď mám ty ruce aspoň trojnásobný :)
Gottfried Lenz = Grammator
zapoměl jsem heslo, teď už je vše ok!!!
Gottfried Lenz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lukecz 19. 8. 2007 18:11

posilování tfuj, kdo by se s těma svalama pak tahal :mrgreen: Radši bajkuju po horách, zvyšuju V02 max a ještě se kochám krajinou, lepší věc není :tleskani :)
Barman v Nočním klubu* Pauza.cz

šťastně vdaný za Snížka
Call of Duty :UO player
Lukecz
Barman v Nočním klubu

Odeslat příspěvekod Honza729 19. 8. 2007 18:18

Jak shodim bricho ? Jsou nejaky specialni cviky ? Roste mi cejcha po pivnim treninku asi.....
:-)
Honza729
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Gottfried Lenz 19. 8. 2007 19:39

no pivní mozol neshodíš...
Gottfried Lenz = Grammator
zapoměl jsem heslo, teď už je vše ok!!!
Gottfried Lenz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 19. 8. 2007 20:15

Luke - nejlepší je nabírat VO2max v hospodě, dýcháním mezi pivy. 8)

Honza - speciální cviky nejsou, teda jako na břicho ano, ale nelze cíleně spalovat tuk v jedné oblasti děláním cviků na jednu oblast :D takže jen začni dobře jíst a trochu se hýbat :!:
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 19. 8. 2007 21:00

ale né že přestaneš pit pivko... :pozor2: :lol:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Lukecz 19. 8. 2007 22:07

[quote="Bobroněnko";Luke - nejlepší je nabírat VO2max v hospodě, dýcháním mezi pivy. 8)
)/quote]

No je pravda, že když jdu na tupláka, tak se může tepák zbláznit a laktátová křivka se značně deformuje :mrgreen:
Barman v Nočním klubu* Pauza.cz

šťastně vdaný za Snížka
Call of Duty :UO player
Lukecz
Barman v Nočním klubu

Předchozí stránkaDalší stránka