Sporty a mobilní telefon

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MarkFX 19. 1. 2007 11:34

když jedu na kole tak se na těch pár hodin a desítek ujetých kiláků bez mobilu obejdu, teda někdy v kapsi, záleží co mám za kratasy...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod tark 19. 1. 2007 14:50

Já si moc netroufnu jet bez telefonu, protože fakt, co kdyby se něco stalo... A na kole tuplem, ono vymlátit se v 50km/h a víc může být o hubu ;)
tark
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ConPower 19. 1. 2007 17:14

Ono by se ti ale taky po tom vymlácení v padesátce vůbec nemuselo podařit někam zavolat. :D
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod r.polasek 19. 1. 2007 18:38

Bez mobilu ani na krok. Na kole ho mám v kapsičce pod štanglou.
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 19. 1. 2007 19:51

ja to resim tak, ze nemam drahej telefon, kdyby nahodou...
Na vodu poradne do flasky, do igelitaku a doufat, ze neuplave barel, na kolo vetsinou vozim batuzek, takze mobil mam v nem, do lesa mam skoro vzdy batuzek a kdyz sem nekde na vic dni, tak ho vetsinou nosim sebou, pro pripad, ze by nekdo vykrad vchatku, i kdyz je vyply...
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod koss81 19. 1. 2007 19:58

Kdyz sem mel jeste T610, tak sem ho vozil v brasne pod sedlem, v takove sitovane kapse. Po nejake dobe byl hlinikovej kryt hrbatej a domlacenej od klicu a naradi. Ted mobil vozim v zadni kapse u cyklo dresu. Pokud beru fotak (docela velkej FZ30), tak ho mam s telefonem v ledvince na zadku :)
Jo a jednu dobu sem telefon vozil v brasnicce zastrcenej v baleni papirovych kapesniku, fungovalo to skvele :D
BMW Forever
koss81
Čtenář

Odeslat příspěvekod earwey 20. 1. 2007 14:38

Dokazem akceptovat mobil pri sporte jedine, ked mam zapnute presmerovanie, tichy mod a zapnuty mp3 prehravac so sluchadlami na usiach, inac nie.. plati to pri vsetkych sortoch, nielen bike
earwey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod BadBoyJohnny 20. 1. 2007 15:24

Já mám mobil všude s sebou, na sport, na kolo atd...I když mám Nokii 5500 Sport tak ji nosím v originálním pouzdře, ještě čekám než mi dojde poštou Screenprotector (ochranná fólie na display) a pak už to bude super :wink: A když jdu někam kde je mi mého miláčka líto, tak mám ještě Siemens MT50, mám ho i trochu ,,obrněnej" tj. zalepený různý dírka izolepou atd...
Nokia N73 MiniSD 1GB-operátor O2
Nokia 7250i (náhradní mobil)
BadBoyJohnny
Návštěvník

Odeslat příspěvekod BadBoyJohnny 20. 1. 2007 15:30

johnnym píše:Když někam jedu, tak beru mobil s sebou (mam starýho Sony). Na kole ho dam do kapsy u kola, na zimní aktivity (lyže, snb) ho nechávam radši na pokoji, protože ho ani nepotřebuju a když jdu někam do lesa, tak ho většinou zapomenu na pokoji, ale naštěstí sem ho nikdy nějak extrémně nepotřeboval (byť nepopíram, že by se někdy hodil).
Nokia N73 MiniSD 1GB-operátor O2
Nokia 7250i (náhradní mobil)
BadBoyJohnny
Návštěvník

Předchozí stránka