Horské kolo

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod james11 18. 12. 2005 17:27

a píše:james11: v auguste chcem ist bajkovat niekde do slovenskeho raja, nechces sa pridat? :)

že by?? :)
james11
Návštěvník

Odeslat příspěvekod a 18. 12. 2005 23:09

james11: neboj neznasilnim ta :) kolko najazdis rocne? aby som ti stacil :)
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Grammator 19. 12. 2005 15:44

Jezdím rád.
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 19. 12. 2005 15:50

"a": nelzy, mam te prectenyho jako vcerejsi noviny. ty ho chudaka vytahnes za tebou na slovensko a on ti tam bude muset delat sexualniho otraka a uz ho nikdy neuvidime :mrgreen: :mrgreen:
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod a 19. 12. 2005 19:15

zamis: este povedz ze tebe sa to nepacilo :)
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod LamB 19. 12. 2005 20:04

nejvic sem jel 78, uz to zacinalo bejt docela neprijemny, jinak jezdim na silnicich pianko a v terene me to vyhecuje k agresivni jizde a to me bavi jeste tu fyzicku vylepsi

a na slovensko se taaky chystam s bratrankem, on je teda hrozny prase jezdi stylem ''az na dno svych moznosti''
Peugeot 306, 1.4 (kdysy dávno 55 kW)

Ale jinak velky příznivec Fordu
LamB
Návštěvník

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 19. 12. 2005 22:15

sakra jel bych s vama, ale nemam tu moznost..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Nadšenec

Odeslat příspěvekod zamis 21. 12. 2005 20:59

"a": no......nebylo to spatny, ale zazil jsem lepsi :mrgreen: :mrgreen:
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod Vebloud 21. 12. 2005 23:49

Jel jsem 76 ve dvou těsně za sebou, kdyby to byl někdo jinej, tak si to nelajznu, tam už stačí sakra málo a člověk může bejt po smrti.

Jinak už jsem předjížděl traktor, hadrolet, jednou dokonce fechtla v kopci a v jedný vesnici, která je celá skopce a měřili tam policajti tak i auto.

Nejradši polní cesty, pěšiny apod. bahnu sice nemusím, ale když je tak se to prostě projede no. Občas nějáký potok a měčí říčka.

Jinak bych dal ještě jednu otázku, jako jste měli nenjnepřijemnější chvilku na kole?(která skončila dobře)

Já asi ve 12 na staré ESCe sjížděl asi 2kilometrový kopec u Pasova v Rakousku a když jsem dojížděl dolů, tak tam byl železniční most a u něj stáli kolegové a mávali ať brzdím, tak jsem brzdil, za tím mostem byla 4prodá silnice a za ní Dunaj, měl jsem naloženo 20kilo a nebejt jich, tak nevím kam bych uhybal.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Návštěvník

Odeslat příspěvekod a 22. 12. 2005 01:28

tak co, spravime cez leto velku cykloturisticku vypravu cez cele ceskoslovensko? :)
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pelotrix 22. 12. 2005 10:02

Jestli nekdo znate kopecek Zvicina u Dvora Kralove, tak z nej se da letet smerem do Borovnice skoro 80 km/h. Na horaku se semi-slicky. Silnicka by zvladla urcite vic.

Nedavno jsem stravil par tydnu v Holandsku. Na prvni pohled raj cyklistu, cyklostezky vsude a v kvalite vyborne. Tady se mame co ucit. Ale na druhou, co je to platne, kdyz je vse po rovine. A ja mam tak rad kopecky, takze bych se tam nudil.
Pelotrix
Čtenář

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 22. 12. 2005 12:40

nj holandsko je rovina

heh cyklostesky, me povidej, jsem nedavno jezdil na sumave a to je mazec... podle mapy se moc ridit neda, je to spatne znacene a je to na nic musis na krizovatce hledat :( ale je to tady tak vsude
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 22. 12. 2005 12:50

Ja jsem drive jezdil rad.. Ted uz ne..

Jinak jsem si vzpomnel.. Vzpomnel jsem si na takovy brutalni serpentyny, ktery lakaj to poradne rozject.. Tak jsme to s kamosem udelali a bylo to husty.. Totiz za tema serpentynama je hned rovnou rybnik.. Ja to nastesti nejak ubrzdil, ale kamos vlitl plnou rychlosti do rybnika :-)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 22. 12. 2005 13:09

ja jezdim porad rad se tesim az bude poradny snih... bude super
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod LamB 22. 12. 2005 14:01

a: dobre videl bych to z Aše na horu Kremenec
Peugeot 306, 1.4 (kdysy dávno 55 kW)

Ale jinak velky příznivec Fordu
LamB
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka