Squash,Tenis, Ping-Pong

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 02:32

Myslíte, že tyto sporty mají hodně společného? že se muzou vzajemne doplnovat?
Venoval jsem se 6 let pingpongu a už me prestal bavit, tak jsem zkusil jen tak hrat tenis a rikal jsem si, jestli to poprve na kurtu nebude nejake slozite, ale ejhle..Odhad byl dobry a plno prvku ze stolního tenisu jsem použil a byl jsem docela rovnocennym souperem. V neposlední rade squash jsme hral poprrve asi pred 5 mesici a ten me opravdu chytl. Osobne v techto sportem vidim dve zakladni souvislosti: technika s raketou a odhad, ktery musíte mit sice poro kazdy sport jiny, ale musite se ho dobre naucit. JInak jsou ty podle mne docela jiné sporty. Navic squash je rozhodne nejnarocnejsi. Co myslíte? Hrajete nekdo tyto sporty a jak se na to koukáte?.. :nenapadne
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Junior(smazano) 21. 5. 2005 07:25

Nevím jak společného, ale myslím si že celkem jo. Jinak jsem velkým milovníkem Squashe. Jestliže by byl zájem a sme od sebe nějak moc daleko nevzdálení, můžeme na jeden match zajít :hm Zapomněl si taky napsat, že uSquashe je taky MOC důležité bejt vychcanej a dávat pekelný sviňárny, který on nemůže vychytat :twisted:
Junior(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 12:56

Jo to je fakt, ale me to chytlo ale hral jsme to tak 3x? .. proste novacek, ale hned poprvy mi kamos co to hraje dva roky rekl ze mam dobrou techniku a udery a ze u toho premejslim :) takze snad to tak hrozny nebude a navic si jeste musim koupit raketu zatim mi ji jen pucoval :).. Ale bavi me to moc.. Jsem z Prahy :)..On to ten kamos ma doma takze s tim neni problem ale nekam zajit proc ne :) heh
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Junior(smazano) 22. 5. 2005 19:51

Ja sem z Kladna a do Prahy jezdim do skoly a na jedny treninky. Jinak jako sem taky a ja jako ty novacek, kterej to hral snad ani ne 10x.... Raketu si pučuji od otce. Squash prostě miluju. Takže zajít někdy a někam můžeme, proč ne ? :lol:
Junior(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 22. 5. 2005 23:29

Jojo muzem :).. ja si raketu asi koupim a doufam ze v tomhle tedjnu jeste zajdu k tomu klukovi :)..
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mareq 23. 5. 2005 00:39

Taky jsem hrál dlouho pinčes, k tenisu jsem jenom tak přičuchnul, pak jsem hrál chvíli badminton a ten mě docela chytil. Squash ale hraju víc, ten je kde hrát :D
.: Powered by Dell Latitude D505 & SE W800i :.
mareq
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 23. 5. 2005 02:17

jj squash je kde hrat..pohode kdyz to ma kamos doma :).. pingpong sem hral profi, ale pak jsem toho mel uz dost :)
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Junior(smazano) 23. 5. 2005 02:34

Hele to tOplOaDer: Tenhle příspěvek píšu okolo 3 v noci, zejtra během dne se ti ozvu na icq a domluvíme se, co řikáš?
Junior(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 23. 5. 2005 05:23

není problem si psat po ICQ...
a co ostatní? nesportujete s raketou?
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Junior(smazano) 25. 5. 2005 21:37

Nějak to tu zatuhává, nikdo nám nepíše :( Jo, a neodpovídáš mi na ICQ... :hm
Junior(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 26. 5. 2005 23:34

Junior: ja te tam nevidel.. pridal sis me? :(... nebo jak? napis jeste ok? snad to pujde a všimnu si
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 26. 7. 2005 01:08

nechce nekdo z Praglu nekdy zajit???
tOplOaDer
Nadšenec