Co od náramku vyžaduji:
- rozumnou výdrž, tzn. nejméně 10 dnů
- měření a ukládání kvality spánku
- měření a ukládání srdečního rytmu
- krokoměr samozřejmě s možností ukládání
- vodotěsnost (do deště nebo sprchy, plavat s ním nebudu)
- zobrazování času (jeho načítání přes bluetooth)
- bluetooth
- měření svalové hmoty
- měření hladiny proteinů
- měření podílu vody
- měření metabolismu
- měření obsahu kostní soli
+ cokoliv navíc adekvátní vysoké ceně...
Co nepotřebuji / ocením:
- možnost vypínání bluetooth
- možnost vypínání nebo absenci GPS
- funkce ovládání telefonu
Manželka si koupila za tisícovku BMI Smart 001, jak jsme s ním spokojení, vyčtete z mého mailu, který jsem jako dotaz poslal výrobci, jenž zároveň produkt prodává, aby mi poradil.
Čili moc ne...Hezký den,
než napíši o Vašem produktu BMI Smart 001 recenzi, zeptám se, jak zprovoznit nebo jinak zajistit správnou funkčnost proklamovaných funkcí.
Zajímá mne například, jak nastavit, aby zařízení správně monitorovalo spánek, tzn. aby se mi nestávalo, že mi graf v 8 hodin bude zobrazovat čas tvrdého spánku ještě v 7:15, kdy jsem byl už 25 minut (od 6:50) vzhůru; aby mi zařízení správě monitorovalo srdeční tep, tzn. aby se nestávalo, že mi bude ukazovat tep 120 v době, kdy mi holter, tlakoměr i já sám ručně naměříme 80; aby mi při každém měření tělesného tuku neukazoval pokaždé i velmi rozdílné hodnoty; aby nebyla do češtiny přeložena jen část obsahu, ale bylo to přeloženo celé atd. Pokouším se od včera aktualizovat prý starý firmware, nicméně servery mne s hláškou, že jsou nedostupné, toto neumožní.
Rád bych začal používat v popisu uvedené funkce, leč zatím se mi to nedaří zprovoznit. Budu rád, pokud mi pošlete třeba nějaký odkaz na správný návod, neboť ten přiložený nepomůže, nepomůže ani nic z Vašeho webu.
Děkuji předem za odpověď.
Co eventuálně máte vy a jak vám to funguje? Prosím o konstruktivní diskuzi k věci s minimalizací názorů a převahou reálných zkušeností, resp. faktů. Předem děkuji.