Dřív jsem jezdil se sluchátky, ale jenom trasu kterou jsem prostě znal dokonale, projížděl každý den (do školy a ze školy)... Už ani tohle nedělám, vířící vzduch kolem uší mi nevadí, po silnici aspon slyším zezadu auta, v terénu praskající větve, blátíčko, paráda... Kdybych prostě neslyšel zvuk kolem sebe, byl bych nervozní, pořád bych se musel otáčet....
Fuck8r píše:já když chci udělat nějaký manévr (objet kanál, díru, odbočovat doleva...) tak se vždy kouknu za sebe ať už mám a nebo nemám sluchátka to je jasný...
A právě mimo jiné kvuli tomu bych nemohl mít sluchátka, když objíždím kanál díru podle sluchu vnímám jestli je za mnou auto, nemusím se ohlížet a cyklisti nebo lajnisti zezadu mě nikdy nepředjíždí, ja su vždycky ten předjíždějící
a jak tady Sh4dow vykládal o té bouračce a nebezpečí odraženého auta, to je podle mě trochu blbost, to by musela byt ooobrovská haluz...

Já sem za ty tisíce najetých kiláků na kole ani v autě žádnou bouračku nezažil, natož aby se ještě auto do mě odráželo atd..