Co pro vás znamená fotbal? Je důležitý?

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod M. 8. 8. 2008 18:59

Ja si nejvic fotbal uziju, kdyz rve soused :grr:

Jinak je to sport, kde beha 22 preplacenejch maniku pod dohledem nekolika podplacenejch.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Snekac 8. 8. 2008 19:04

Fotbal je děs...
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 8. 8. 2008 19:47

koukat 90 minut na 22 nagelovanejch simulujících šampónků a 3 rybáře chytající kapříky? ... né díky ^^

když už tak bych šel na ten doprovodnej program (bitky chuligánů) :D
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod michal-18 8. 8. 2008 23:44

Ten doprovodný program je docela fajn, ale radši jenom z pohodlí domova ;-]
Bez toho je to opravdu nudné.
michal-18
Čtenář

Odeslat příspěvekod Lukino 10. 8. 2008 10:06

Fotbal pro me neznamena nic, nikdy jsem nepochopil, jak nekdo muze sedet pred obrazovkou, cumet jak si tam prehazujou balon a kdyz se trefi do te sitovane veci, jeste u toho hulakat jak tydýt... to se radsi pujdu seznamit s nejakou hezkou holkou :-D
Lukino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 8. 2008 01:27

Nemám rád fotbal. Na závodech v plavání popř. ploutvovém plavání jsem nikdy neviděl fanoušky *****ící všechno co jim přijde do ruky a hádající se, když začne fotbal tak raději nevycházet z domu. Nesnáším, a nikdy jsem obecně neměl moc rád týmovky, spíš individual jako plavání a když už z míčových tak volejbal :-)

2 Fuck8r: No asi tak, maximálně kdybych měl nervy tak se jít poprat :-D
anonymni

Odeslat příspěvekod snowboarder 11. 8. 2008 08:21

Fotbal nemám rád. 11 modelek z každé strany a každej jen kouká, aby si utrhl co nejvíc pro sebe. Od toho týmovky nejsou. Fotbal je zkaženej s bandou psychopatů v zádech.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod includes 14. 8. 2008 09:40

Ťuhýk píše:Já sleduju všechno, kde se ten míč kutálí. I naší ligu. A proč? Protože fotbal. To nejde vysvětlit

Krásná odpověď. Musím se pod ní podepsat :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tonda512 14. 8. 2008 17:10

Ťuhýk píše:Já sleduju všechno, kde se ten míč kutálí. I naší ligu. A proč? Protože fotbal. To nejde vysvětlit

Tak tak. Sleduji všechen fotbal co stíhám..klidně se jdu podívat i u nás ve Vejprnicích na žáky jak válí proti okolním vesnicím, od 2 mam svůj zápas, v podvečer jdu na viktorku a večer kouknu naanglickou ligu v hospodě...
Tonda512
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jurros 2. 9. 2008 14:45

nedokázal bych to říci lépe.

Jsem celkem překvapený, kolik tu je negativních názorů na fotbal.
Já bych třeba v životě nešel na závody v plavání... Ale každého věc, jinak ti přeplacení fotbalisti, kdyby vvám za to dávali tolik peněz, nebrali by jste to!

Jinak MS, ME to je prostě svátek fotbalu na který se každý fanoušek prostě těší..
Arsenal FC fan
Jurros
Návštěvník

Odeslat příspěvekod scater 2. 9. 2008 15:00

To že jsou přeplacení je typická odpověď zavistivejch čecháčků. Měli by jim dávat patnáctku měsíčně plus příspěvky na oběd, že...
Jinak sleduju všechno, ale GL se kouknu jen na Slávku...(joo včera s Baníkem, to bylo pěkný : ) )
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jurros 2. 9. 2008 15:17

Jo včera jsem tam byl no.. i když bydlím 40km od Ostravy tak fadím Slávce, jinak bych fandil samo baníku kdyby hráli s někým jiným.

Jinak co pro někoho jsou kola, diskuse o nich anebo cokoliv jiného jako koníček, je pro mě právě fotbal...
Arsenal FC fan
Jurros
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 3. 9. 2008 13:59

no, ad přeplácení: 15 možná ne, ale sportovci dostávají (vrcholoví) až extrémně moc. i když jim fandím, tohle mi dost vadí...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod scater 3. 9. 2008 15:21

Ve sportu se točí stovky miliard a dokud to bude tak žádaný, bude se to ještě zvyšovat. Oni jim těch peněz vydělají dvakrát tolik, takže i když se platy hráčů v celym vrcholovym teamu (např chelsea) sečtou a dá to obrovskou částku, většinou to nedělá ani polovinu rozpočtu klubu. Mají několikanásobně větší stadiony a minimálně 10x dražší vstupenky na zápas. Každý rozšíření tribun je pro ně ziskový a na permanentky pro klub čeká ve "frontě" několik desítek tisíc fanoušků. proto tam je tolik peněz. A platy jsou úměrný jejich schopnostem. Nikdo by nedával půlku rozpočtu jen na jednoho hráče...
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 3. 9. 2008 20:53

ale takoví odborníci jsou ve všech oborech! a maj všici takový platy? no ani zdaleka!
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka