Co pro vás znamená fotbal? Je důležitý?

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod michal-18 4. 8. 2008 19:13

Je až neuvěřitelné, jak lidi řvou u televize na fotbal. Třeba když dá někdo góla. A to dokonce i v případě, že nic nevsadili, ani korunu a sami ani fotbal nehrajou. Fotbalu jsem nikdy neholdoval, nikdy jsem ho nepochopil. Ani bych se nedověděl, že Češi zase něco vyhráli, kdyby mi tu informaci někdo nevnutil. Prý nějaký důležitý zápas po čtyřech letech. Vždycky mi to bylo jedno. Na stadiónu jsem nikdy nebyl a radši tam ani nepůjdu.
A třeba mi to někdo vysvětlí. Co pro vás v životě znamená mistrovství ve fotbale?
Proč lidi neřvou u toho, jak někdo porazil šachistu nebo vyhrál kulečník? A proč tam nechodí házet zápalné flašky?
michal-18
Čtenář

Odeslat příspěvekod MarkFX 4. 8. 2008 19:18

Taky fotbal neřeším, ale nevadí mi a klidně se na něho v hospodě u piva podívam...

Tak si ho prostě nevšímej, ty budeš asi hodně zakomplexovaný člověk, nesnáší psy, fotbalisty a fanoušky by zlikvidoval... Máš nějaké záliby vubec? :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod aquarkko 4. 8. 2008 19:33

fotbal je pro mě spojenej především s jednou osobou...ale globálně to mám podobně jako Márk, klidně se naň podívám a cítím takovou menší radost, když daj naši gól, ale fanouškem nejsem. a co se hooligans týče, ty bez milosti odsuzuju. ale jednou bysem se na zápas podívat jít chtěla, kdekoliv
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod mbing 4. 8. 2008 19:43

Já fotbal ignoruji. 8-)
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod michal-18 4. 8. 2008 19:50

MarkFX: ale to ne. Představ si, že jdu kolem baráku, telefonuju a najednou přiběhne pes a štěká jak zplašený. A navíc v plotě je i díra. Kvůli němu se musím schovat někam daleko, abych hovor nějak noromálně dokončil. Fanoušky bych nezlikvidoval, jen nevím, co v tom fotbale vidí.
PS: hokej taky nemám rád, je to stejné jen s tím rozdílem, že tam není mičuda, ale takový černý, těžký váleček na ledě.
michal-18
Čtenář

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 4. 8. 2008 20:15

michal-18 píše:Je až neuvěřitelné, jak lidi řvou u televize na fotbal. Třeba když dá někdo góla. A to dokonce i v případě, že nic nevsadili, ani korunu a sami ani fotbal nehrajou. Fotbalu jsem nikdy neholdoval, nikdy jsem ho nepochopil. Ani bych se nedověděl, že Češi zase něco vyhráli, kdyby mi tu informaci někdo nevnutil. Prý nějaký důležitý zápas po čtyřech letech. Vždycky mi to bylo jedno. Na stadiónu jsem nikdy nebyl a radši tam ani nepůjdu.
A třeba mi to někdo vysvětlí. Co pro vás v životě znamená mistrovství ve fotbale?
Proč lidi neřvou u toho, jak někdo porazil šachistu nebo vyhrál kulečník? A proč tam nechodí házet zápalné flašky?

Ty jsi ženská?
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod michal-18 4. 8. 2008 21:02

Ne. A vlastně jsem zakomplexovaný. Úplně totálně. Nemám rád vůbec nic. Je to uspokojivá odpověď?
michal-18
Čtenář

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 4. 8. 2008 21:10

Jestli seš s ní spokojenej, tak určitě. Ono je to vlastně jedno, lidi mají prostě rádi bezpečné sporty, u kterých nehrozí vypíchnutí očí o figurku či tágo při obzvlášť hlubokém zamyšlení.
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod michal-18 4. 8. 2008 21:54

Nejde o to, jestli je sport bezpečný. Třeba u ježdění na saních, skákání na lyžích nebo tenisu to není tak divoké jako u fotbalu - není u toho takový povyk a vymlácené stadiony.
Ale otázka zní - co pro vás znamená mistrovství ve fotbale a výhra nebo prohra? Je to pro vás důležité?
michal-18
Čtenář

Odeslat příspěvekod S-Tony 4. 8. 2008 22:10

No na hokeji je větší sranda, tak se víc perou :-)
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 4. 8. 2008 22:33

sem to vubec nesledoval, ale nahodou vím že jsme skončili už v semifinále či co :)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod cumel30 4. 8. 2008 23:08

Futbal je taká nudná hra,hokej má grády,ale v poslednej dobe pozerám ženský fucik,to bude asi tým,že mám dva športové programy v ejdž dí a tam je pekne vidieť,ktorá má podprdu.nohavičky,loptičky a tak ďalej.
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Odeslat příspěvekod AliGiro 5. 8. 2008 09:00

Fotbal sbližuje.
Já jsem typický fotbalový povaleč.Na stadionu jsem nikdy nebyl ani nechcu jít.
Sleduji přestupy,zahraničí,reprezentaci a všechno kolem toho.Ale fotbal prožívám jen v pohárech(ME,MS,liga mistrů atd.)Gambrinus ligu nesleduji a ani nechci
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 5. 8. 2008 15:46

Já sleduju všechno, kde se ten míč kutálí. I naší ligu. A proč? Protože fotbal. To nejde vysvětlit
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 8. 8. 2008 09:51

pro mě nic - NŮŮŮDÁÁÁÁ 8-S
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Další stránka